Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

80s New Wave

80s New Wave

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland)

New-wave / 80s muzikant zoekt gelijkgestemden om samen deze muziek te maken. Het gaat vooral om Britse muziek uit de vroege jaren 80, zoals The Sound, The Cure, Fischer-Z, The Comsat Angels, Oude U2, Simple Minds etc.

Ooit ben ik (b.j. 1964) in deze periode begonnen met muziek maken. Ik zoek andere muzikanten die het zien zitten om een band op te zetten in deze stijl. Zelf ben ik een ervaren toetsenist en ik kan ook uit de voeten op bas en gitaar. Daarnaast heb ik vroeger wel leadzang gedaan. Ik zit te denken aan ca. drie keer per maand repeteren in Den Haag e.o. met zo af en toe een klein optreden. Hierbij liever een beperkt aantal nummers echt goed doen dan veel nummers rommelig.

Ik heb een hoop materiaal in deze stijl geschreven en ik ben ook niet vies van een paar interessante new-wave covers. Ik ben vooral benieuwd of er medemuzikanten zijn die ook muziek willen maken in deze stijl. De manier waarop we het vormgeven en de verdeling van de rollen kunnen we onderling bespreken, afgestemd op ieders voorkeuren en mogelijkheden.

Website: www.ttraks.com/theplasticbrides.htm

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.