Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht voor bluesband

Bassist gezocht voor bluesband

Bassist gezocht in Amersfoort (Utrecht)

Ben jij een bassist (m/v) met passie voor blues, rhythm & blues en rock ’n roll? Krijg jij als onderdeel van de ritmesectie van deze gepassioneerde band het publiek in beweging? Dan zien we je graag bij Blues Treat!

Waarom kiezen voor ons:

1. Ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring en hebben opgetreden op vele podia en festivals. In 2016 deden we mee aan de Dutch Blues Challenge en behaalden de finale.

2. Samenwerking: We geloven in de kracht van samenwerking en de chemie die ontstaat wanneer muzikanten samenkomen om iets bijzonders te creëren. Jouw basspel vormt samen met de drums de onmiskenbare “heartbeat” van onze muziek.

3. Uitdaging: Blues Treat is geen gewone bluesband. We streven ernaar om voortdurend te groeien en onszelf uit te dagen. Als onderdeel van onze band zul je de kans krijgen om nieuwe blues-stijlen te verkennen en je grenzen te verleggen.

4. Breed repertoire: Soms traditioneel vuige Chicago-achtige blues, maar vaak ook up-tempo rock- en soul-getinte nummers. Denk aan The Hoax, Beth Hart, Koko Taylor, Bettye Lavette, The Fabulous Thunderbirds, Susan Tedeschi, The Red Devils en Danielle Nicole (volledige speellijst op aanvraag).
Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe invloeden en ideeën.

We zoeken een getalenteerde bassist die onze passie deelt en helpt om onze bandperformance naar nieuwe hoogten te tillen. Naast je baskwaliteiten vinden we je podiumpresentatie zeker ook belangrijk: we willen als collectief passie en enthousiasme uitstralen naar ons publiek!

Optredens: door het hele land (festivals en kroegen).
Repetities: eens per twee weken in Amersfoort.

Reacties graag naar bluestreat@*****.com met jouw verhaal, contactgegevens en (links naar) beeld- en geluidsmateriaal van jouw eerdere bandervaringen.
Voor meer informatie:
Carlo (Hammond en zang): 06-41942912
Folkert (Drums): 06-611176122
Paul (Bluesharp, gitaar en zang): 06-30149580
Winand (gitaar en zang): 06-18096734

Website: www.bluestreat.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.