Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg)

Voor een (vooralsnog) live-project zijn we op zoek naar een bassist(e). Momenteel bestaan we uit zanger/gitarist, gitarist en drummer, allen met de nodige ervaring. Eigen oefenruimte met opnamemogelijkheden vlak over de grens bij Sittard/Echt. Het betreft eigen werk, er liggen momenteel al wat nummers. Genre valt het beste te omschrijven als (old school) rock.

We zoeken iemand die goed kan grooven, die zin heeft om met ons te repeteren om een goede live-set op te bouwen en volgend jaar ook vaker wil optreden in Nederland en Duitsland. Als je ook wat kan improviseren/jammen is dat absoluut welkom.

Zelf zijn we tussen eind twintig en begin dertig. Leeftijd speelt verder niet zo zeer een rol, het is belangrijker dat het muzikaal en persoonlijk klikt. Wij doen dit omdat we simpelweg graag samen muziek maken en dat ook live (goed!) willen doen, niet vanwege enige commerciële ambities. Het idee is om te starten met bestaande nummers van onze zanger/gitarist, daarmee een set te maken en volgend jaar op te treden en om verder te kijken hoe en wat we als groep willen.

Heb je vragen of interesse, laat het weten :)

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.