Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Creatieve (intuïtieve) bassist en cellist gezocht – Regio Breda

Creatieve (intuïtieve) bassist en cellist gezocht – Regio Breda

Bassist en Strijker gezocht in Breda (Noord-Brabant)

Ben jij die bezielde creatieve bassist(e) of cellist(e) in de regio Breda die we zoeken voor onze new-earth-band? Ken jij je instrument, heb jij ervaring met jamming en kijk je ernaar uit om intuïtief improviserend met ons op muzikale ontdekkingsreis te gaan? Lijkt het je mooi om in samenspel creatieve vibes neer te zetten op ‘’sound healing-‘’ en ‘’ecstatic dance’’ gatherings en resoneert het voor jou om de frequentie te helpen verdiepen en verhogen, waarbij de muziek soms rustgevend, soms ritmisch in beweging brengend of bekrachtigend kan zijn? Dan ben je ter kennismaking van harte welkom op één van onze bandbijeenkomsten op donderdagavonden in onze eigen repetitieruimte in Etten-Leur. Als 4-ledige intuïtieve multi-instrumentale improvisatieband noemen wij onszelf ’Primal Sound, bestaande uit: Richard Raaphorst, Toine Couwenberg, Annelies van Kooij en Petra van Liere. We hebben alle 4 een achtergrond in de rock-scene en zijn inmiddels al iets langer dan een jaar op elkaar ingespeeld, waarbij een nieuwe stijl is ontstaan naar onze eigen natuur afgestemd op de helende oerklanken van hart, ziel en moeder aarde.
Nu bereiden we ons voor om binnenkort te gaan optreden. We bespelen hoofdzakelijk alternatieve instrumenten, waaronder veel native instruments, zoals djembé, didgeridoo, shamanic drum, native American flute, duduk, Chinese xiao, Arabic flute, strumstick, dulcimer, ukelele, monochord, lipharp, udu. Maar ook gitaar, ravdrum, cajon en diverse percussie instrumenten. Daarnaast zul je regelmatig 2 tot 3 stemmige klanken of zang terug horen. En soms ontstaan er eigen songs.
Wij zijn op zoek naar iemand die ons ondersteund door dragend structuur in te brengen vanuit eigen creativiteit en initiatief. Mocht je het bas- / cellospel graag afwisselen met het bespelen van andere passende instrumenten dan kan dat van extra meerwaarde zijn. Er is veel ruimte voor wat vanuit flow wil ontstaan.
Voel je ‘m en ontvang je graag meer info? Neem dan even contact op.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.