Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht voor country/blues/rock coverband

Drummer gezocht voor country/blues/rock coverband

Drummer gezocht in Tiel (Gelderland)

Onze bassist mist een ritme-maatje. En wij missen een solide basis, een strak ritme, een opzwepend tempo en/of een subtiele shuffle.

Kortom: wij zoeken een drummer voor onze coverband. Stijlen: country, blues en rock uit de jaren 60 en 70 (ongeveer). Denk aan CCR, Eagles, Fleetwood Mac, Linda Ronstadt, John Denver, Status Quo, Beatles etc. Hier en daar wijken we een beetje van dit genre af als we daar zin in hebben.

Bezetting: zangeres, slaggitaar/zang, lead gitaar, bas, toetsen .... en jij?

Onze leeftijden liggen tussen de 50 en iets boven de 60. Jouw leeftijd vinden wij niet belangrijk, zolang er maar een klik is. Muziek is onze hobby en we spelen voor de lol, maar we willen bij een optreden wel iets goeds neerzetten. We nemen het repeteren wel serieus, maar elkaar en onszelf niet altijd. We vinden het belangrijk dat je verschillende stijlen en volumes kunt drummen en dat je een eigen drumstel en vervoer hebt.

We repeteren wekelijks in de buurt van Geldermalsen in een eigen ruimte, waar je dus een eigen drumstel kunt laten staan. We hopen met jou erbij weer wat vaker op te kunnen treden. Kijk op onze FB pagina voor wat sfeerimpressies van optredens.
Lijkt het je wat? Reageer of stuur ons een berichtje!

Website: Facebook.com/RunningTrainBand

Website: Facebook.com/RunningTrainBand

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.