Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gezocht - Zanger of zangeres met 'funk & soul-strot' en podiumpresence

Gezocht - Zanger of zangeres met 'funk & soul-strot' en podiumpresence

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland)

Een vers samengesteld funkcollectief van gevorderde muzikanten zoekt een frontman óf -vrouw, die in het genre (New) Soul, Funk en Urban indruk weet te maken. Voel je je comfortabel voor publiek, kan je ze meenemen in je verhaal en heb je een eigen geluid? Dan ontmoeten we je graag! Schrijf je zelf teksten of nummers, dan is dat ook zeer welkom!
-
Ons doel: een retestrakke funkband neerzetten die met origineel repertoire de tent op zijn kop zet. Denk Vulfpeck, Lawrence, Allen Stone, Philip Lassiter 1-2 x per maand optreden (op termijn) zou mooi zijn.
-
We zijn een gezellige vriendengroep waar veel gelachten wordt. We spelen niet voor de centen, maar we nemen onze muziek wel zeer serieus. Een goede voorbereiding en oog voor details vinden we belangrijk.
-
De band bestaat uit de volgende muzikanten: Marijn Fillekers (dr), Rob Klaassen (bas), Mark Borneman (git), Guido Nieuwdorp (keys), Robert van Laarse (sax), Geert van Gorp (trb), Jacob Smit (Tr). Allen hebben jarenlange ervaring op het podium. En ervaring met soundengineering, fotografie, video en promotie.
-
We hebben als band al een aantal klein uur aan materiaal speelklaar. Maar uiteraard is de stem van de zanger doorslaggevend bij de definitieve samenstelling van het repertoire. Onderaan staan wat titels die een idee geven van wat we voor ogen hebben.
We komen uit de randstad en omstreken. Repetities zijn bij voorkeur in de Studio Independent Recordings in Doorn. Gewoon omdat het daar te gek klinkt - en (dus) speelt.
-
Kortom: Spreekt de muzikale richting je aan, en zoek je een hecht, gezellig en muzikaal team om samen iets tofs mee te gaan bouwen? Stuur ons dan je motivatie, mét video/audiomateriaal, waarin we je kwaliteiten kunnen beoordelen. Audities zijn gepland op zondagochtend 25 augustus.
-
Hopelijk tot snel!
-
Mark Borneman
06-26358519
markborneman at gmail.com
-
Rob Klaassen
06 19500447
r.f.klaassen at kpnplanet.nl
-
Selectie uit het huidige repertoire
-
Coming back around (Cory Wong, Cody Fry)
Want me back (Cody Fry, Cory Wong)
Yellow Gold (Andy Allo)
Bump the man (Philip Lassiter)
High Time (Ole Borud)
Look at me (Allen Stone)

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.