Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gezocht Zanger Slash tribute project

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland)

Ik, redelijk bekende gitarist uit NL en speel wereldwijd van Classic rock tot metal. Eind jaren 90 en begin 2000+ trok ik nederland rond als een soort nederlandse Slash. Heb m'n leven lang al veel passie voor de man, ook ontmoet en zo zeker ook veel gelijkenissen in speel style.

Tijden veranderen en tributes werden een commercieel product en helaas kwam daar ook de verkleed partij etc. bij kijken. Daarnaast kwam ineens guns bandje X, en guns bandje Y om de hoek kijken en was de lol er goed van af voor ons. Wij willen gewoon een rete goeie set neer zetten en als je de ogen sluit hoor je de sound zoals slash t altijd bedoelt heeft.

Nu jaren later zijn de verkleed partijtjes nog steeds aanwezig, maaarrrrr merk ik dat festivals toch wel weer wat serieuzer willen gaan en dat er weer vraag is naar een oprecht goede tribute met kwalitatieve zanglijnen en 't echte Slash werk.

Zo hier heb ik besloten het een kans te geven voor komend jaar om een rete strakke festival set neer te zetten (60-70 min) en eens te kijken welke mooie festivals we kunnen boeken.

Ik heb inmiddels een mede-gitarist en bassist. Ik zoek dus nog zang(eres) en drummer. Beschik over een eigen repetitie ruimte met 24/7 toegang, maar extern repteren is ook geen probleem.

Denk qua set aan een mix van Slash's snakepit en de latere solo albums all the way to Slash's Bluesball.

Ik wil graag als de band compleet is samen beslissen over de setlist, dus hier nog even geen titels :):):)

Voel je je aangesproken en lijkt het je leuk del te nemen aan de band met projectnaam "Meanbone" dan hoor ik je heel graag !

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.