Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt 'alternative' band voor aankomend jaar

Gitarist zoekt 'alternative' band voor aankomend jaar

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland)

Hoi! Ik ben Just, 25 uit Bergen/Amsterdam. Voor 2025 gaat mijn band Magnoliac helaas op hiatus, en dus heb ik een nieuwe groep muzikanten nodig om bij aan te kunnen sluiten!

Over mij:
Ik speel sinds mijn 16e zowel akoestisch als elektrisch gitaar. Sindsdien heb ik in coverbands, evenals een band met originele songs gespeeld. In mijn laatste band heb ik ook ervaring opgedaan met (co-)songwriting. Verder heb ik meerdere jaren aan ervaring in live optreden (Victorie, Volta, Manifesto). Ik ben op de eerste plaats rhythm gitarist, dus als je een echte 'shredder' nodig hebt die solo's uit z'n mouw schud ben je misschien aan het verkeerde adres. Ik experimenteer graag met ambience/delay dmv mijn pedalboard. Ook knoei ik graag met drummachines, samplers en synths (heb geen pianoskills). Qua invloeden haal ik graag inspiratie uit alternative bands als Radiohead, The Smiths, The Cure, REM, Alvvays en Blur.

Ik beschik over mijn eigen versterker, gitaren en board. Ik heb (nog) geen rijbewijs, dus voor ver reizen met meer dan m'n gitaar zal ik moeten carpoolen of met het OV.
Klinkt dit alles als muziek in je oren? Stuur me dan een berichtje en/of nodig me uit om een keer te komen spelen!

Website: www.instagram.com/magnoliacband/

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.