Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Keltische folk-rock band zoekt snarenwonder (mandolist/banjoist)

Keltische folk-rock band zoekt snarenwonder (mandolist/banjoist)

Overig gezocht in Utrecht (Utrecht)

De Greenhill Travellers zijn op zoek naar een nieuwe mandolist/banjoist, met wie wij vanaf 2025 de podia onveilig kunnen maken. Ben jij een enthousiaste muzikant die graag Schotse en Ierse folk speelt, sta je met plezier op het podium en maak je graag deel uit van een levendige band? Schroom dan niet contact te zoeken. Ook als je nog snarenwonder in wording bent ;)

Wie zijn wij?
De Greenhill Travellers komen uit Amsterdam/Utrecht en maken muziek in de Keltische folktraditie. Ze vertolken al meer dan 15 jaar traditionele muziek uit Ierland en Schotland en ook eigen werk 'with a touch of Celtic magic and romance'.
De bandleden zijn multi-instrumentalisten en spelen onder meer fluit, viool, doedelzak, gitaar, harmonica, drums, bas, en natuurlijk wordt er volop gezongen. Vele jaren podiumervaring garanderen dat ze van elk optreden een groot feest maken, voor jong en oud. De Travellers spelen met veel succes op festivals en in zalen in binnen- en buitenland, waaronder recent nog het fameuze 'Flight of the Cuckoo' folk festival in Kinvara, Ierland.

Website: www.greenhilltravellers.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.