Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Nieuw opgerichte Soul & Bluesband zoekt toetsenist(e) - regio Gent-Meetjesland

Toetsenist gezocht in Oost-Vlaanderen (België)

Nieuwe band in oprichting bestaande uit (soul)zangeres, drum, bas, gitaar en saxofoon zoeken nog een toetsenist(e). Wij zijn momenteel een bonte, enthousiaste groep mensen tussen begin de dertig en eind de zestig, die elkaar in de voorbije weken leerde kennen, en enkele verkennende eerste onmoteingen hadden.

Sinds deze eerste onderlinge gesprekken, zou genre richting "The Commitments" gaan. We spreken over vooral covers. Eigen nummers zijn niet uitgesloten, maar de bedoeling is wel een setlist te hebben waarmee je een publiek vlot kan entertainen.

We mikken op wekelijkse repetities, wellicht op woensdag of donderdag, die te Waarschoot (Lievegem) zouden doorgaan.

Het is voor ons allen op de eerste plaats een hobby. We hopen op termijn minstens enkele keren per jaar naar buiten te komen voor occasionele optredens.

Wegens vakanties en laatste afwerking van het repetitie lokaal, mikken we op een opstart en eerste repetitie ten vroegste eind september.

Je bent gemotiveerd en bereid je wekelijks te engageren. Je hoeft zeker geen semi professioneel virtuoos te zijn, maar je hebt een minimum bagage, de kennis en ervaring om mee nummers uit te zoeken.

Interesse? Neem contact en we regelen een kennismaking tussen pot en pint.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.