Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Overtuigende zanger gezocht voor coverband!

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Hoi zangers en zangeressen,

Wij zijn Chris (piano), Jan-Willem (gitaar) en Alain (drums) uit Apeldoorn. Wij zijn voor onze nieuwe band op zoek naar een overtuigende zanger(es) (pré als je ook gitaar of sax kan spelen). Het concept is om met zo min mogelijk spullen zoveel mogelijk muziek te maken. Muzikaliteit en hoge energie staat in deze band centraal. Soulvolle en uplifting muziek, maar ook een uitstapje foute muziek als de avond daar om vraagt. Als we een vette draai kunnen geven aan nummer zodat het werkt en muzikaal goed klinkt, zijn de mogelijkheden enorm.

We willen in een kleine bezetting allerlei verschillende feesten afgaan met een verrassend repertoire. Van tuinfeesten en bruiloften tot aan cafés en (kleine) festivals. De bedoeling is zo veel mogelijk plezier uit te stralen. Zelf hebben wij veel ervaring in verschillende blues-, cover- en feestbands. Het uiteindelijke doel is om met een leuke club mensen goede muziek te maken en met veel energie en plezier op te treden.

Leeftijd tussen de 20 en 40. Omgeving Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Zwolle, Arnhem. We repeteren in Apeldoorn. Ben je enthousiast of wil je meer informatie, stuur ons een berichtje!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.