Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Popkoor Powerpop Apeldoorn zoekt een pianist en een percussionist

Percussionist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland)

Muzikanten gezocht

Popkoor PowerPop uit Apeldoorn zoekt een pianist en een percussionist om ons om de week te begeleiden tijdens onze repetities.

Wie is PowerPop
Wij zijn een popkoor met 50 leden en bestaan inmiddels ruim 25 jaar. Elke woensdagavond komen wij bij elkaar om te repeteren en om toe te werken naar optredens in Apeldoorn en omgeving. Onze repetities staan onder leiding van onze dirigent Rutger de Groot. Ons repertoire bestaat onder andere uit nummers van Queen, Direct, Coldplay en Imagine Dragons. Al de arrangementen die we zingen zijn geschreven door onze dirigent. Zingen met live begeleiding zien wij als een mooie nieuwe stap in onze ontwikkeling.
Wil je meer over ons weten, check dan: www.popkoorpowerpop.nl

Wie zoeken wij
Om ons muzikaal te begeleiden zoeken wij een pianist en een percussionist. Uiteraard is ervaring en een goede beheersing van het instrument een vereiste, maar meer nog zoeken we muzikanten die het leuk vinden om vrijwillig met ons mee te spelen en om ons uit te dagen.

Wat bieden wij
We willen muzikanten de gelegenheid geven om eens in de twee weken samen met ons muziek te maken en toe te werken naar onze optredens. Wij zijn een gedreven koor, maar vinden gezelligheid ook belangrijk. Leuke avonden en mooie optredens zijn gegarandeerd.

Heb je interesse om met ons mee te doen, dan kun je bij voorkeur voor 15 november a.s. een mailtje met een korte motivatie sturen naar contact@***************.nl Daarnaast ontvangen we graag een audio of video opname, waarin je jezelf laat horen (en zien).

We zullen na 15 november contact opnemen om de verdere gang van zaken te bespreken. Onderdeel van het vervolg zal een gesprek zijn met en auditie bij onze dirigent Rutger de Groot.

We kijken uit naar jouw reactie.

Website: www.popkoorpowerpop.nl

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.