Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Rock/pop vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland)

Heb je net zoveel passie voor muziek als een Red Hot Chili Pepper voor hete pepers? Zijn Muse en Imagine Dragons jouw muzikale broeders van een andere moeder? Dan ben je precies waar je moet zijn!

Wij zijn die band die niet alleen muziek maakt, maar een show neerzet die zelfs een Coldplay-fan een dansje laat wagen (ja, echt!). Ons podium? Denk aan een draak op een suikerrush, en onze energie zou Red Bull een identiteitscrisis bezorgen. Elke show is een feestje, en ja, dat betekent dat zelfs je oma misschien een moshpit in duikt!

We zoeken geen gewone zanger – we zoeken een vocale superheld, een geluidstovenaar die met zijn stem een kangoeroe kan laten headbangen! Iemand die teksten schrijft die zo scherp zijn, dat zelfs een graffiti-artiest met een café vol espresso erbij verbleekt!

Ben jij die hyperactieve zottebol, klaar om de wereld met je stembanden te veroveren? Laat ons zien wat je in huis hebt, en misschien word jij wel de nieuwe rockgod van ons muzikale pantheon!

Dus trek je meest epische luchtgitaar uit de kast en laat zien wat je kunt – want bij ons draait het niet alleen om muziek maken, het draait om een episch feestje bouwen waar zelfs de buren nog dagen van bijkomen!

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.