Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Ska-Reggae band zoekt toetsenist

Ska-Reggae band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland)

The Downbeat Detonators zijn op zoek naar een nieuwe toetsenist! Onze huidige toetsenist is toch veel liever een bassist en heeft daarom besloten om zich op bas te richten in zijn andere bands dus hebben we een vacature open staan voor de toetsen.

Wij bestaan ondertussen alweer zo'n 10 jaar en hebben op festivals als Zwarte Cross, Freedom Sounds, Madnes, Smile!, Wildeburg gestaan. In clubs gespeeld zoals de Melkweg, DB's, P60, Reduit en heel veel kleinere podia in binnen- en buitenland! We hebben support gedaan voor oa The Slackers, Aggrolites, The Skatalites, The Beat, Winston Francis.

We spelen hoofdzakelijk eigen nrs en alles is een beetje geinspireerd op de Jamaicaanse muziek van de jaren '60 en '70. Bands wat voor ons geld als inspiratiebronnen zijn acts zoals The Skatalites, Prince Buster, Toots & The Maytals, Specials, The Slackers, Hepcat, Rico, Don Drummond, Aggrolites.

Wij bieden een gezellige groep muzikanten waar wij graag zien dat de toetsenist vooral orgel partijen speelt en misschien hier en daar piano. Er is best wel wat ruimte voor de toetsenist om te shinen. Een aantal nrs daar heeft de toetsen de hoofdrol en er zijn best wel wat solo's te doen.

Wij staan het liefst zo vaak mogelijk op het podium. We proberen wekelijks te oefenen in Rotterdam. Onze huidige plannen bestaat nu uit zoveel mogelijk optredens te boeken en te werken aan ons volgende album dus willen we weer zo snel mogelijk de studio in!

Dus lijkt je dit wel wat stuur dan vooral een bericht en dan hopen wij elkaar snel te zien in de oefenruimte!

Website: www.facebook.com/thedownbeatdetonators/

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.