Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Songs perfectioneren & inspelen in studio...

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel)

Ola!

Muziek raakt. Goede muziek. Het verlaagt de hartslag, ontspant de spieren en verlicht de pijn. Daar doe je het voor. En omdat het natuurlijk schitterend is om te doen. Van niets naar iets, van wit naar kleur: het pure maken.

Ik zit nu in de reclame. Ook hier maak ik. Alleen bijt dit af en toe. Een vak dat draait om verleiden & keiharde omzet, voelt op z’n tijd plastic. Muziek heeft dat niet, muziek is echt. Goede muziek. Volgens mij is mijn muziek ook goed, al bepalen anderen dit vooral…

Muziek (melodieën, liedjes, teksten) die al heel lang op zolder (dictafoon;) ligt. Ik trad er vroeger weleens mee op (AHC Songfestival, Oogst van Overijssel), maar ben ermee gestopt omdat ik studeerde.

Nu is het tijd ervoor te gaan. Er hard voor te gaan. Dus heb ik tien nummers afgestoft & opgeschud en geschikt gemaakt voor 2024. Nederlandstalig dit keer.

Het idee is vier nummers te slijten aan John de Bever of Frans Bauer en acht nummers zelf uit te brengen.

Waar het mee te vergelijken is? Niet Acda & De Munnink of Nick & Simon, wel de Dijk en Van Dik Hout. Maar eigenlijk ook niet: het is een eigen stijl.

Zo zoek ik nu muzikanten die mijn nummers muzikaal(toonhoogte, ritme) pushen en dit in een studio willen inspelen. Zelf zing ik. Wat? Een gitarist, bassist, toetsenist, drummer en een mondharmonica. Let’s do this!

Salut,

Jasper

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.