Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen)

Beste lezer,

Wij zijn op zoek naar een toetsenist die graag wilt deelnemen aan onze coverband.

Wij zoeken iemand die ervaren is in keyboards, dus niet alleen akoestische piano maar iemand die ook verstand heeft van keyboards en accuraat het geluid van bepaalde nummers kan recreëren. Denk aan een Hammond orgel, een Wurlitzer en meer. Ook zoeken we iemand die kan/durft soleren. We zoeken iemand die een goed oor heeft voor muziek. Niet iemand die alleen de akkoorden opzoekt en meespeelt.

Wij bestaan momenteel uit een drummer (20), een bassist (19) en een zangeres (20). We zijn al ongeveer een jaar samen, maar we zoeken nu wat serieuzere muzikanten sinds de vorige toetsenist en gitarist weg zijn gegaan. Wij hebben allemaal ervaring met optreden. Als jij dit niet hebt dan is dat niet erg. Optreden is iets waar je langzaam gewend aan raakt.

Wij voelen ons comfortabel met een minimum leeftijd van 16 en een maximum leeftijd van 30, sinds wij allemaal rond de 20 zijn. Ben je iets jonger of iets ouder, stuur dan alsnog een bericht. Misschien kunnen we toch een uitzondering maken.

Wij willen voornamelijk oudere muziek coveren, denk aan de jaren 60 tot en met de jaren 90. Misschien wat hits uit 2000 als ze leuk genoeg zijn. Maar zoals je aan deze lijst hieronder kan zien is het voornamelijk ouder spul

Fleetwood Mac
The Doobie Brothers
Doe Maar
ABBA
Supertramp
Daryl Hall & John Oates
The Police
Kool & The Gang
TOTO
Marvin Gaye
Earth Wind & Fire
Stevie Wonder

Zoals je kan zien is het een grote lijst, maar wij hebben een brede smaak, en wij hopen dat jij die ook hebt. Er zijn nog veel meer artiesten die wij willen coveren, maar dit zijn een paar van de bekendste artiesten.

Wij willen het plezierig en gezellig houden, maar wij hebben wel degelijk het doel en de ambitie om met onze band uiteindelijk betaald op te treden. Daarom vragen wij van jou echte inzet en motivatie.

Interesse? Stuur een bericht via WhatsApp naar 06 82676245

-Robin

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.