Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Twee gitaristen, 65-plus, zoeken een zanger/zangeres.

Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant)

Samen en los van elkaar in diverse bands gespeeld en opgetreden. De laatste jaren zowel elektrisch als akoestisch met veel plezier in dezelfde band gespeeld. Door een overlijden is de band helaas opgeheven. Recentelijk begon het bij beiden weer te kriebelen en zijn we samen akoestisch opgestart.

Tot nu toe een aantal nummers uitgekozen en daarmee aan de slag gegaan op een grote zolder in zuid-Breda. Twee gitaren, elektrisch versterkt en tot nu toe om de beurt het zangwerk proberen te doen. Maar…dat was het niet echt en daarom zoeken wij iemand die het leuk vindt om 1x per 2 weken op dinsdag van 13.00-15.30 uur samen op een gezellige manier muziek te maken en die dus de zang voor zijn/haar rekening wil nemen.

Leeftijd is niet zo belangrijk maar wij schatten in dat 50/55+ het beste aansluit bij ons, al kunnen de meningen daarover verschillen. Dus…heb je interesse…stuur een mailtje en wie weet!

Wat spelen we tot nu toe: Melissa (Allman Brothers) While my guitar gently weeps (Beatles) Little wing (Eric Clapton) Can’t find my way home (Steve Winwood) Old love (Eric Clapton) Handle with care (Traveling Wilburys) en nog wat meer. Uiteraard bepalen we samen met jou wat we gaan spelen. Het gaat vooral om het plezier hebben in samen muziek maken. Optredens hebben we achter ons gelaten, maar je weet maar nooit.

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.