Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zangeres (22) zoekt Indie/pop/rock band! Amsterdam/Leiden

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland)

Hi! Ik ben Merel (22 jaar) en ik zoek een band of muzikanten om voornamelijk Indie/pop/rock muziek mee te spelen, op te treden en nummers te schrijven. Denk aan muziek als Wallows, almost monday, cage the elephant; maar ik ben ook fan van Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys, the 1975, oude rock en jazz. Het belangrijkste voor mij is dat we muziek spelen die we zelf leuk vinden! Ik woon zelf in Amsterdam, maar studeer en kom oorspronkelijk uit Leiden en heb geen probleem met heen en weer reizen. Ik heb enige ervaring met spelen in een band, een goed ritmegevoel, geen plankenkoorts en wil ook graag muzieklessen nemen om beter te worden.

Ik schrijf ook wel eens mijn eigen nummers, voornamelijk Nederlands. Ik zou het ook gaaf vinden om nummers te maken zoals die van Spijbelaar, maar kan ook Engelse muziek schrijven. Ik kan zelf echt niet zonder muziek en bezoek vaak concerten en deel die passie graag met anderen. Ik heb zeker als doel om op te treden en te groeien als band!
Samen jammen? DM me op instagram! Ik kan je ook wat opnames van mij sturen :) Contacteer me ook zeker als je samen een band zou willen vormen :)) @merelreiniers

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.