Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zangeres zoekt gitarist(e)

Zangeres zoekt gitarist(e)

Zanger / Zangeres zoekt band in Utrecht (Utrecht)

Haii leuke muzikanten!

Ik ben Maartje, 25 jaar uit Utrecht en zingen is een enorme passie van mij. Ik volg op dit moment de bachelor muziektherapie met heel veel plezier maar ik zou ook heel graag daarnaast meer ervaring opdoen met performen en mijn eigen liedjes schrijven. Met beide heb ik wel enige ervaring maar het lijkt mij heel tof om hier een wat serieuzer professioneler project van te maken. Een act met covers en eigen werk uiteindelijk.

Ik kan mezelf goed begeleiden op gitaar en een heel klein beetje op de piano maar ik merk dat ik toch wat creatieve mogelijkheden mis en dat de begeleiding wat basic blijft omdat ik geen pro gitarist ben. Daarnaast focus ik me graag volledig op mijn zang.

Ben jij een gitarist (die eventueel ook piano speelt) die het tof lijkt om mijn "act" te gaan begeleiden en samen lekker te repeteren en uitproberen om vervolgens ook naar optredens toe te werken? Stuur mij alsjeblieft dan zeker een berichtje waarin ik jou leer kennen :)
Het zou helemaal geweldig zijn als je ook nog kan zingen voor eventueel meerstemmigheid hier en daar maar dit is geen must.

Ik experimenteer altijd een beetje met genres en ben nog zoekende wat het beste past maar dit is een proces wat me ook gaaf lijkt om samen uit te zoeken en onze eigen stijl daarin te vinden.
Meestal kom ik uit bij indie, folk, jazz, soul en pop
Enkele artiesten/ bands waar ik fan van ben:
Norah Jones, Maro, Lianne la Havas, Billie Marten, Bruno Major, Scary Pockets, Billianne, Olivia Dean, D'orange

Ik kom dus uit Utrecht dus het is handig als je een beetje in de buurt woont zodat we regelmatig kunnen repeteren. Leeftijd zo ongeveer tussen de 20 en de 40.

Ik ben heel erg benieuwd naar de reacties, ik hoop dat er een match tussen zit :)
Liefs Maartje

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.