Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 393x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 396x bekeken

Hey mijn naam is Chris en speel vanaf mijn 15de in Punk, Hard-Rock, Metal en Wave bands inmiddels boven de 50 en op zoek naar de volgende leuke band. Speel het liefst eigen werk met af en toe een cover. 0646855665

Chris de Klein

Gitarist zoek muzikanten/band

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Drachten (Friesland) | 907x bekeken

Gitarist zoek muzikanten/bandHallo iedereen, Ik ben beginnend gitarist, en ik zoek bandleden om samen een band te beginnen. Heb al een gitarist gevonden maar ben dus nog opzoek naar andere muzikanten. Mijn muzieksmaak is best breed, het liefst zou ik graag muziek maken richting hard rock, psychedelic rock, progressive rock, punk, grunge. Dat staat dus nog best wel open bij mij. Het liefst zoek ik mensen die omgeving oost friesland … meer »

Jessica

Bassist zoekt eigen-werk-band

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 394x bekeken

Bassist zoekt eigen-werk-bandErvaren bassist zoekt een singer/songwriter of band die hun die eigen werk willen maken. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 564x bekeken

Bassist zoekt bandBassist, 67 jaar, omgeving Hoorn zoekt band. Mijn muzikale voorkeur is 60s en 70s (Rolling Stones, Beatles, Eagles, etc.). Het gaat mij om de gezelligheid, liedje uitzoeken, repeteren ( een keer per week, een keer per twee weken ) en eventueel optreden. Ik heb enkele jaren bandervaring.

Ton zuininga

Bassist zoekt Christelijke groep

Bassist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 426x bekeken

Bassist zoekt Christelijke groepErvaren bassist zoekt Christelijke groep die praise en worship willen spelen, maar het mag ook een koor met band zijn. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld. Maar nu wil ik graag de Heer prijzen door middel van muziek.

Muzikantenbank user JP WolfsJP Wolfs

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 474x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het oefenen en spelen in een goede sfeer.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy