Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 156x bekeken

Drummer zoekt bandHi! Ik ben Charlotte, 29 jaar, en ik zoek een band. Ik heb een aantal jaar in een band gedrumd (Unstable Rosie), en ben weer op zoek naar iets nieuws. De muziek waar ik van hou is 60/70/80’s rock, maar ook Muse, Arctic Monkeys of een beetje pop vind ik leuk. Het voornaamste is dat ik weer muziek wil spelen met mensen! Stuur me een mailtje als je dit leuk lijkt.

Charlotte

Drummer, 60 wil weer de planken op met coverband.

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 106x bekeken

Hoewel ik geen semi- prof ben, speel ik strak en heb ik vaak in coverbands gespeeld, ken dus veel nummers, leer snel nieuwe. Mijn voorkeur gaat uit naar wat leukere nummers, van anouk, granberries? Melissa etheridge, golden earring, AC/DC, rhcp, alanah miles en meer. Ik vind het leuk om te repeteren, maar eel om op het podium wat goeds neer te zetten, ook kleine gigs.

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Drummer zoekt toffe band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Drummer zoekt toffe bandIk ben Koen een (36-jarige) drummer uit Rotterdam met veel ervaring die op zoek is naar een gepassioneerde band of muzikanten die samen magie willen creëren! Muziek die ik zelf fijn vind om te spelen past in het hokje; jazz, funk blues, pop, rock, wereld, experimenteel/avantgarde. Mijn voorkeur gaat uit naar een band rondom Rotterdam die doordeweeks repeteert. Kun jij of jullie jezelf hierin … meer »

Koen

Drummer (28) zoekt pop, rock, coverband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 238x bekeken

Hi! Zoekt jullie coverband een enthousiaste drummer? Stuur me dan vooral even berichtje! Ik loop warm voor Bon Jovi, Golden Earring, Di-rect, Blof, Bruno Mars en de huidige top 40 lijst. Leuk, een berichtje als dit, maar even bellen is volgens mij de makkelijkste manier om te kijken of het klikt. Ik kom graag in contact!

Dennis

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1400x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 898x bekeken

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.Oudere drummer (50+) is op zoek naar een band. Gewoon voor plezier, of eventueel wat optredens. Geen technisch wonder, maar kan wel een paar klappen uitdelen. Liefst rock, pop, blues 60 70 80 90. Na een lange werkcarrière is er nou weer tijd voor plezier. Eigen oefenruimte is een must waar ik een kit neer kan zetten en laten staan. Omgeving Bollenstreek, Haarlem, Leiden.

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1354x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer