Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoestisch gitarist zoekt een band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 216x bekeken

Hallo! Mijn naam is Vincent en ik speel nu al drie jaar akoestisch/western gitaar en heb iedere week lessen om beter te worden. Ik wil graag mijn gitaarspel verder ontdekken door me aan te sluiten bij een bandje. Mijn favoriete genres zijn rock, pop of western, maar ik sta zeker ook open voor andere genres. Het lijkt me leuk om gewoon lekker te repeteren met leuke mensen en optredens te doen in … meer »

Vincent Jansen

Gitarist slag /solo zoekt een band in de buurt van zwolle

Gitarist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 280x bekeken

Hoi allemaal, Gitarist in bezit van goede apparatuur en eigen vervoer zoekt het liefst een classic rock of blues rock band. Ben eind 50 en wil er best wel drie kwartier voor rijden. Hoewel het bij mij ook mogelijk is om te repeteren. Optreden zie ik best zitten maar pas na een set die klinkt als een klok.(keer of 6 perjaar) Muzikanten (gitaar,zang,drums en Bas eventueel keyboards mogen zich ook … meer »

Muzikantenbank user Cees LonnekeCees Lonneke

Grunge/Funk gitarist uit Groningen zoekt bandleden

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 153x bekeken

Hey! Ik wil graag mijn eigen band (The Verdins) oprichten, ik zoek bandleden rond de 30jaar en uit de omgeving Groningen. Ik zoek een bassist en drummer, later misschien nog een zanger. Ik wil graag met band mijn eigen instrumentale nummers uitwerken en sta open voor nieuwe ideeën. Het genre is Grunge, Funk, Hardrock. Graag wil ik minimaal 1x in de 2 week repeteren. We oefenen in Groningen aan … meer »

Jesper

Jazz muzikanten gezocht om samen te leren en spelen

Gitarist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 254x bekeken

Enige tijd terug ben ik begonnen met jazz gitaar, en graag zou ik samen met anderen dit genre verder verkennen. Samen spelen, the Real Book uitpluizen, oefenen, jammen wellicht zelfs een keer optreden in de toekomst? Ik zoek mede gitaristen, zangers/essen of andere solo instrumentalisten (trompet, sax, etc), bassist en/of al bestaand combo om de jazz-journey een vervolg te geven. Een aantal standards … meer »

Muzikantenbank user Peter WassenaarPeter Wassenaar

Gitarist (17) Zoekt mensen om mee te jammen

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 318x bekeken

Hoi! Mijn naam is Eline en ik speel nu ongeveer anderhalf jaar gitaar. Ik kom uit Harderwijk. Het lijkt me super leuk om mensen te vinden waarmee ik kan jammen! Omdat ik pas anderhalf jaar speel ben ik nog niet heel ervaren maar wel erg gemotiveerd. Het lijkt me leuk om mensen van hetzelfde niveau te vinden. Ik hou van Indie, rock en alternatief! Bands die ik bijvoorbeeld erg leuk vind zijn: The last … meer »

Eline

Aangeboden: ervaren gitarist voor live shows / studio producer

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 273x bekeken

Hi mede muzikanten, Ik ben Kelvert 28, gitarist met zo’n 16 jaar ervaring. Momenteel speel ik in zowel een goedlopende feestcoverband als een originele hardrock band met eigen repetoire. Ik kom graag met je in contact voor klussen voor zowel live als in de studio! - Ik kan je helpen bij het maken van studio opnames voor jouw muziek - Songwriting - Live gitarist - Ik heb professionele … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer