Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist en zangeres zoeken nog muzikanten

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 222x bekeken

Gitarist en zangeres zoeken nog muzikantenWe gaan verder waar we gebleven waren. Wij (leeftijd gevorderd, maar jong van geest(ig)..) zoeken nog een zanger, een bassist, een drummer en een slaggitarist.. Lijst van plus minus 225 nummers waar door gekozen kan worden.Kan op aanvraag doorgestuurd worden. 50´s, 60´s, 70´s , 80´s, 90´s, 00´s hits. Allerlei dus. Repetities in het (Noord)Antwerpse. Contact : nick.bal@******.be Of … meer »

Muzikantenbank user Sandra De KSandra De K

Zanger zoekt country/crooner band!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 88x bekeken

Zanger zoekt country/crooner band!Hey! Ik ben Hugo, 26, en ben op zoek naar een band om samen muziek mee te maken en het liefst ook optreden. Ik zing nu al een aantal jaar, vooral als singer-songwriter, maar ik merk steeds meer dat ik best wel de stem heb voor deze richting en dit genre vooral heel leuk vind. Het lijkt me leuk om redelijk op niveau te spelen, maar het belangrijkste is voor mij echt dat we het leuk hebben en genieten … meer »

Hugo van der Meer

Bassist & zanger(es) gezocht voor bluesrock band

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 328x bekeken

Bassist & zanger(es) gezocht voor bluesrock bandHoi, Onze bassist en zangeres zijn door omstandigheden moeten stoppen. Daarom zoeken wij, drummer, gitarist en toetsenist een nieuwe bassist en zanger(es) voor een bluesrockband. Wij zijn ervaren muzikanten en hebben alle drie minstens 20 jaar ervaring. We spelen eigen interpretaties en er is dus alle ruimte voor een mooi muzikaal avontuur. Is je interesse gewekt neem dan contact op.

Muzikantenbank user Eric SimonisEric Simonis

Beginnende band zoekt bandleden

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Wij zijn een jonge gitarist en drummer die nu sinds een paar maanden samen spelen. We zijn op zoek naar wat bandledenrond de 18-25 jaar oud. Een zanger/zangeres, extra gitarist en een bassist. Onze muziekstijl is rock en metal wij spelen momenteel in een repetitieruimte in Oeffelt, Brabant. Als je interesse hebt kan je contact opnemen via mijn e-mail: milanvdheide@*****.com Hier nog de playlist … meer »

MilanvdHeide

Rock band in opstart

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Vlaams-Brabant (België) | 228x bekeken

Ik ben Milo , ik ben 19 jaar ik speel elektrische gitaar (10 jaar ongeveer) mijn speel stijl is zoals AC/DC, AIRBOURN. Ik ben momenteel bezig met een eigen rock band. Ik zoek naar jonge gemotiveerde mensen (die liefst geen drugs doen) om samen muziek te maken. je kan mij contacteren via dit mail adress of mijn mijn instagram: miloclerbois

Muzikantenbank user MiloMilo

Bassist(e) en Toetsen gezocht regio Dordrecht/Gorinchem

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 185x bekeken

Bassist(e) en Toetsen gezocht regio Dordrecht/GorinchemHoii, speel jij bas of toetsen?? Wij zijn (hoofdzakelijk) op zoek naar een bassist(e) en een toetsenist(e)!! Wij zijn Set-up, een jonge enthousiaste (ervaren) coverband. Wij treden graag op en spelen voornamelijk feestmuziek/ pop/rock. Denk aan liedjes die iedereen kent en mee kan zingen, van Doe Maar tot aan Even Aan Mijn Moeder Vragen naar Fleetwood Mac of Michael Jackson. Wij zijn zelf 19 jaar en … meer »

Muzikantenbank user Caitlin RemansCaitlin Remans

Gitarist en Bassist gezocht!

Bassist en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 330x bekeken

Wij zijn Thomas "Blond" Schuurman en Kevin van der Burgt. Thomas Blond (samengewerkt met Frenna, Tabitha, Alessio, Mensa, Chivv, SAF, Samantha Steenwijk en nog veel meer) en Kevin van der Burgt (samengewerkt met Danny de Munk, Roxeanne Hazes, Frans Duijts, Lange Frans, LA$$A en nog veel meer). Voor onze nieuwe band zijn wij opzoek naar een professionele gitarist en bassist met een eigen geluid. Wij … meer »

Muzikantenbank user Kevin van der BurgtKevin van der Burgt

Blues band in opbouw zoekt bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Blues band in opbouw zoekt bassistHoi, wij, drummer en twee gitaristen zoeken een bassist voor muziek variërend tussen Albert King en de Rolling Stones. SRV mag evenals als Neil Young. Wij hebben alle drie minstens 20 jaar ervaring, willen een keer of twee per jaar op het podium en hebben daar ook de contacten voor. Regio Eindhoven

Muzikantenbank user Hans van den HurkHans van den Hurk

Indieband met eigen muziek (hoofdzakelijk)

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 240x bekeken

Hallo ik ben Jan. Ik ben gitarist en componist en zoek samenwerking met andere muzikanten. Ik denk aan eigen nummers met een indie feel. Enkele covers, naar eigen smaak en arrangement is ook prima. Voor de band die ik in gedachten heb zijn uiteraard, drums, bas, gitaar, synt/keyboard en zang essentieel. Wie durft het aan om aan te sluiten bij, niet de zoveelste coverband, tributeband of bluesband.( … meer »

Jan