Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Trompetist gezocht (NH)

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 254x bekeken

Trompetist gezocht! Onze blazerssectie is op zoek naar een trompetist! Wil jij deel uitmaken van onze 10 koppige band? We zoeken een trompetist die samen met onze 2 saxofonisten en de trombonist onze blazersectie compleet maakt. Je kunt goed lezen van bladmuziek maar bent ook in staat om te improviseren in de solo's. Onze band is een hechte club die graag op het podium staat maar het ook belangrijk … meer »

Miriam

Toetsenist evt met zang

Blazer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 301x bekeken

Beste muzikanten onze band No Alibi is helaas uit elkaar wij zijn weer begonnen met de overgebleven bandleden nieuwe mensen aan te trekken wie zijn wij bassist drummer zangeres en pas 2 nieuw aangetrokken gitaristen onze zoekfocus is toch wel lastig we zijn 60 plus en hebben een breed repertoire met covers dat uiteenloopt van country R&b blues soul met covers van morrison santana stevie winwood commitments … meer »

bing

Fellows Bigband is op zoek naar een trompettist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 202x bekeken

De Fellows Bigband uit Amstelveen is op zoek naar een trompettist om de trompetsectie weer compleet te maken. Kun je goed lezen van het blad en wil je ook af en toe een solo spelen, kom dan een keer meespelen met ons op donderdag avond. De band wordt vakkundig en enthousiast geleid door trompettist Loet van der Lee.

Muzikantenbank user Anja RobbensAnja Robbens

Mambochoc zoekt tenorsaxofonist

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 183x bekeken

Mambochoc zoekt tenorsaxofonistWij zijn een 20 koppige latinband onder leiding van GerritJan Binkhorst. Wij zoeken een tenorsaxofonist, kun je noten lezen en ben je geïnteresseerd in Latin, Funk, Salsa enz. , kom dan met ons meespelen. Wij repeteren op de dinsdagavond in het Cygnus Gymnasium aan de Wibautstraat Amsterdam.

Muzikantenbank user Peter LaanPeter Laan

Marabi Jazz zoekt blazer (trp-tbn-sax)

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

We zijn nog op zoek naar een blazer (trompet, trombone en/of saxofoon). De huidige bezetting is bas, drums, toetsen en sax. Onze saxofonist speelt zowel alt als tenor en kan switchen. We spelen nummers van Zuid-Afrikaanse jazzmusici waaronder Winston Mankunku, Abdullah Ibrahim, Duke Makasi, Bheki Mseleku, Dudu Pukwana, Pat Matshikiza, Sean Bergin en Hugh Masekela. Repeteren doen we kosteloos in de … meer »

Martin Mees

Trombonist of trompettist gezicht

Blazer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 166x bekeken

Trombonist of trompettist gezichtVoor een goed lopende wereldmuziek / klezmer band zijn wij op zoek naar versterking op Brass!! Speel jij trombone of trompet en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van een enthousiaste groep semi-professionele muzikanten. Heb je tijd om eens in de 2 weken te oefenen in Utrecht / Amsterdam? En lijkt het je leuk om te spelen op huiskamerconcerten, feesten en festivals: laat wat van je horen! Check … meer »

Muzikantenbank user Michiel van ElkMichiel van Elk