Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Black Keys Tribute Band zoekt Keyboard Player / backing vocals.

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 215x bekeken

Black Keys Tribute Band zoekt Keyboard Player / backing vocals.Hi, voor een Black Keys tribute band ben ik opzoek naar een keyboard player / backing vocale. De bedoeling is op zomer op festivals op te treden. Wel op een relaxte tempo. De huidige bezetting is lead gitaar (Arnhem), bass (Apeldoorn), singer/2de gitaar (Hengelo), drums (Achterhoek) -Wij zijn een gezellige groep ametuer muzikanten tussen +/- 40-55. -Repeteren 1 keer per maand bij jacobiberg - Arnhem. Bij … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

ПŽ¹ **Gezocht: Toetsenist voor Bon Jovi Tributeband "Bon Jovi Forever"!** 🎹

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 222x bekeken

ПŽ¹ **Gezocht: Toetsenist voor Bon Jovi Tributeband Ben jij een getalenteerde toetsenist met een passie voor de muziek van Bon Jovi? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op **29 september** organiseren wij een auditie om de perfecte toetsenist te vinden voor onze Bon Jovi Tributeband "Bon Jovi Forever". **Wat zoeken wij?** - Een toetsenist met muzikaal talent en ervaring. - Iemand met een sterke persoonlijkheid en commitment.. - Een teamspeler die … meer »

Muzikantenbank user Martin BeldMartin Beld

Zappa band Absolutely Frank zoekt muziekanten!

Blazer en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 333x bekeken

Zappa band Absolutely Frank zoekt muziekanten!Wij zijn een enthousiaste Zappa band, die veel lol heeft bij het spelen van Frank's muziek. Onze keyboard speler is helaas naar Luxemburg verhuisd en daarom zoeken wij nu iemand die haar kan vervangen. Enige kennis van de muziek van Frank Zappa is gewenst, je hoeft het (nog) niet te kunnen spelen. Bereid zijn tot zingen is een pre. Verder staan we altijd open voor blazers. Trombone, trompet en/f … meer »

Muzikantenbank user Tal WilkinsTal Wilkins

Toetsenist gezocht Nederpop band Zuid Holland

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 160x bekeken

Wij, heel gezellige opstartende band, zoeken nog een toetsenist. De bedoeling is vaak te gaan optreden. Als je kan zingen is dat ook mooi meegenomen. We repeteren in Zoetermeer. We zijn nu met drummer, bassist, gitarist, zanger en zangeres. Uiteraard mag je ook meebeslissen met de liedjes. (Alleen nederlandstalig denk aan de jaren 80😉😊).

Muzikantenbank user Denies DeniesDenies Denies

Band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 632x bekeken

Band zoekt muzikanten🎸 OPROEP AAN ALLE MUZIKANTEN! 🎸 Ben jij klaar om de rock-'n-roll vibes van de jaren '60 te laten herleven? Wij zijn bezig met het opzetten van een nieuwe band en we zoeken getalenteerde muzikanten om samen op te treden en de nostalgische klanken van die gouden tijd opnieuw tot leven te brengen! Muzikanten die de kunst van de riff en solo beheersen. En die de groove kan voelen en laten horen … meer »

Muzikantenbank user Roel van ReenenRoel van Reenen

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 324x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een zanger, bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar een toetsenist en lead gitarist voor in onze industrial metal band. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan is om eigen liedjes op te nemen en uit te brengen. Ook willen … meer »

Anique

80s band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 229x bekeken

Wij zijn een Arnhemse/Nijmeegse jaren 80 band, met muziek uit alle stijlen van de jaren 80. We treden op via een bureau(betaald), 10x per jaar ongeveer. We repeteren eens in de 14 dagen/maand, eigen PA en oefenruimte in Arnhem. We zijn geen beginners. Wil je meer weten, mail ons en vertel iets over jezelf.

Jeroenvandam

Toetsenist gezocht voor coverband in Zwolle

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 279x bekeken

Wij zoeken een goede toetsenist om ons repertoire verder uit te breiden en onze sound te verrijken (leeftijd ongeveer 40+). Wij bieden: een leuke humorvolle groep muzikanten (drummer, bassist, zangeres, sologitarist/zanger, slaggitarist/zanger) die in een eigen repetitieruimte eens per twee weken op dinsdagavond oefenen om een avondvullend repertoire op te bouwen. We hebben op dit moment ongeveer … meer »

Johan Hofstee

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 239x bekeken

Band zoekt toetsenist 
Wij zijn een cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, slaggitarist en drummer.
Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, Dire Straits, The Maskers, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Eric Clapton, The Drifters, The Kentucky Headhunters, Elvis Presley, … meer »

Peter van Heijningen