Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gevraagd: Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 462x bekeken

Amateur Popcoverband Cazual uit Rosmalen is naarstig op zoek naar een Toetsenist(e). De huidige bezetting van Cazual bestaat uit: - Drummer. - Bassist. - Gitaristen (2x). - Zangeressen (2x). Het repertoir van Cazual bestaat voornamelijk uit Rock en Popmuziek uit de jaren 70, 80, 90 en 00. De gemiddelde leeftijd van de band is 54 jaar, dus voel je niet bezwaard als je in deze leeftijdscategorie … meer »

Corné van Hoof

Semi professionele zangeres zoekt pianist/ gitarist om mee op te treden

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 356x bekeken

Hallo muzikant, Ik ben op zoek naar iemand die thuis is in de Jazz en Cubaanse muziek om samen veel op te treden. Rustige jazzy muziek met een toefje rustige latin. Een tres speler is buitengewoon welkom.;-) Stuur me een mailtje als je geïnteresseerd bent met daarin je ervaring en je telefoonnummer dan praten we er verder over. Omgeving Arnhem- Nijmegen

Marijke Bruin

Enjoy the silence zoekt versterking

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 784x bekeken

Enjoy the silence zoekt versterkingEnjoy the silence zoekt een toetsenist (m/v/…) Zes muzikanten uit omgeving Nijmegen (tussen de 50 en 68 jaar) zijn een band bestaande uit drums, bas, 2x zang en 2x gitaar. We kijken uit naar extra bezetting in de vorm van een enthousiaste toetsenist(e). Enjoy the silence speelt covers maar is geen TOP-40 bandje en ook geen Depeche Mode kopie. Wel spelen we nummers waar we zelf enthousiast van worden. … meer »

Arnoud Rozestraten

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 736x bekeken

Toetsenist en saxofonist gezocht voor 60-70 coverband!Leuk dat je een band zoekt! Wij, van The Cool Cats, een Sixties/Seventies (amateur) Coverband, zoeken een toetsenist en saxofonist. De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassist, slaggitarist en sologitarist. (En wij zijn allen 50+) We bestaan al ruim 25 jaar en hebben er nog veel plezier in om samen muziek te maken en pakken ook regelmatig nog nieuwe nummers op. Optreden doen we afhankelijk … meer »

Francien

Toetsenist/ Keyboard speler gezocht

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 1141x bekeken

Wij zijn een gezellige Haagse coverband bestaande uit ervaren muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 60 die het leuk vinden om evergreens, blues- en popnummers te spelen. Op dit moment bestaat onze samenstelling uit: twee gitaristen, twee zangeressen, bassist, drummer, saxofonist en dwarsfluit. Als aanvulling zoeken wij een keyboard speler. Uitgewerkte tablaturen en arrangementen zijn aanwezig. … meer »

Muzikantenbank user Peter van der WaallPeter van der Waall

Toetsenist gezocht voor unieke coverband

Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 349x bekeken

Nightshift22 zoekt een toetsenist met spoed. Wij zijn een band met compleet combo, percussie , 10 a 12 blazers en 2 zangeressen. Wij oefenen op de maandagavond in een perfecte oefenruimte in Nieuw Wetering/Roelofarendsveen. Heb je interesse en wil je meer weten , mail me dan gerust , bellen kan ook.

Pablo

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richten

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 741x bekeken

Zangeres zoekt muzikanten om een jazz band op te richtenHallo, ik ben een zangeres uit Geleen. Ik wil graag een jazz band oprichten, dit is al een tijdje mijn wens. Ik hou veel van Diana Krall, Sarah Vaughan en Shirley Horn bijvoorbeeld. Het lijkt me leuk om de jazz standards te zingen, en ben aan het denken aan toetsenist, een drummer, bassist, evt. saxofoon Hier kun je een liedje van Katie Melua die ik gezongen heb: Hier is de link: https://www.youtube.com/watch?v=CDZVY1EWvz8

Muzikantenbank user Jean SmeethJean Smeeth