Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband NoSnese zoekt SOLOgitarist en 2e LEADzang

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 456x bekeken

Coverband NoSnese zoekt SOLOgitarist en 2e LEADzangCoverband NoSense zoekt: 2e Zanger(es) tevens lead 2e SOLO-Gitarist (e) (zang = pre) We repeteren elke maandag in Zevenhuizen / Waddinxveen bij BBsound. (NIET DG) We willen vrijwel uitsluitend vlotte nummers waarvan bekend is dat het kroegpubliek erop los gaat. Er is reeds een bestaand repertoire van waaruit we willen starten. Omdat we snel aan dek willen, is de inbreng van (veel) nieuwe nummers … meer »

Toon

Acteur/zanger met migratie achtergrond gezocht voor schooltheater

Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 161x bekeken

Acteur/zanger met migratie achtergrond gezocht voor schooltheaterVoor een productie in Delft voor leerlingen van jaar of 10 zoeken we een zanger/acteur met migratie achtergrond. Het stuk is in de maak en gaat over discriminatie en uitsluiting. In het voorjaar van het volgende jaar wordt het stuk gespeeld in het kader van 80 jaar bevrijding. Voor meer informatie neem contact op met Flip de Liema, 06 44 152 722. Of mail flip@*******.com

Flip de Liema

Gezocht Ervaren zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 336x bekeken

Ben jij een (jazzy)zangeres die het leuk vindt om in een ontspannen setting samen muziek te maken? Ik, een ervaren (akoestische) gitarist van 57 jaar die na vele jaren in verschillende bands te hebben gespeeld ben op zoek naar een ervaren zangeres om een duo te vormen. Later kunnen we eventueel nog kijken of er ruimte is voor een trio/kwartet Ik zou het fijn vinden om samen een repertoire op te … meer »

Arend van der Salm

28-jarige ervaren gitarist zoekt band

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 281x bekeken

Hallo ik ben Adeel. Ik speel gitaar sinds ik 16 was - heb heel veel ervaring en wil regelmatig jammen om in een band te spelen of een band te vormen in de vorm van scratchen en magie te creëren. als je iemand bent die geen wortel of opzegtermijn van twee maanden nodig heeft voor een jamsessie en muziek je leven is. laten we elkaar ontmoeten en beginnen met koken !! My Muziek : https://open.spotify.com/artist/7ba2F8e7sfAM5f14vgVfJY?si=ZuoXj28hTiWBzDzBYx0Y7w

Muzikantenbank user Adeel ZafarAdeel Zafar

Gezocht Zanger Slash tribute project

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Ik, redelijk bekende gitarist uit NL en speel wereldwijd van Classic rock tot metal. Eind jaren 90 en begin 2000+ trok ik nederland rond als een soort nederlandse Slash. Heb m'n leven lang al veel passie voor de man, ook ontmoet en zo zeker ook veel gelijkenissen in speel style. Tijden veranderen en tributes werden een commercieel product en helaas kwam daar ook de verkleed partij etc. bij kijken. … meer »

Muzikantenbank user SlashnlSlashnl

Gezocht - Zanger of zangeres met 'funk & soul-strot' en podiumpresence

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1390x bekeken

Gezocht - Zanger of zangeres met 'funk & soul-strot' en podiumpresenceEen vers samengesteld funkcollectief van gevorderde muzikanten zoekt een frontman óf -vrouw, die in het genre (New) Soul, Funk en Urban indruk weet te maken. Voel je je comfortabel voor publiek, kan je ze meenemen in je verhaal en heb je een eigen geluid? Dan ontmoeten we je graag! Schrijf je zelf teksten of nummers, dan is dat ook zeer welkom! - Ons doel: een retestrakke funkband neerzetten die … meer »

Muzikantenbank user Rob KlaassenRob Klaassen