Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Zuid-Holland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zang voor Coverband NoSense Rotterdam eo

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Zang voor Coverband NoSense Rotterdam eoCoverband NoSense zoekt: Zanger(es) (Wellicht 2) 2e Gitarist (e) (zang = pre) (Wellicht toets) We repeteren elke maandag In Zevenhuizen / Waddinxveen bij BBsound. We willen vrijwel uitsluitend vlotte nummers waarvan bekend is dat het kroegpubliek erop los gaat. Er is reeds een bestaand repertoire van waaruit we willen starten. Omdat we snel aan dek willen, is de inbreng van (veel) nieuwe nummers … meer »

Toon

Zangeres gezocht voor 12 mans Funkband

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 438x bekeken

Zangeres gezocht voor 12 mans FunkbandWaar is die volwassen, makkelijk zingende dame ergens tussen de 35 en 60 jaar met ervaring in lead- en backing vocals. Onze band is opzoek naar een tweede zangeres om samen met onze zanger en zangeres de zang partijen op zich te nemen bij onze 12 mans Funkband. Het doel van de band is om onbekend funk repertoire te spelen en dit in een swingende en groovy presentatie te brengen. Dus niet weer … meer »

Rob Elsenaar

Band "Flashback" zoekt een nieuwe Zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 224x bekeken

Hallo zangers… wij zijn nog steeds op zoek naar een gepassioneerde, ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia voor de band gaat innemen. De band “Flashback” bestaande uit: zangeres en zanger (vacature); drums; bas-, slag-, sologitaar en keyboards … een hechte groep 50+ muzikanten, die jaren in diverse bands hun sporen hebben verdiend en nog vele jaren … meer »

Henk valster

Slaggitarist

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 476x bekeken

Band zoekt rhythm gitarist Wij zijn een cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist en drummer.Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, Dire Straits, The Maskers, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Eric Clapton, The Drifters, The Kentucky Headhunters, Elvis Presley, Cliff Richard, … meer »

Peter van Heijningen

Band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 207x bekeken

Band zoekt toetsenist 
Wij zijn een cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, slaggitarist en drummer.
Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en 90 Nummers van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, Dire Straits, The Maskers, Eddie Cochran, Johnny Burnette, Eric Clapton, The Drifters, The Kentucky Headhunters, Elvis Presley, … meer »

Peter van Heijningen

Phrasing zoekt een zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 269x bekeken

Phrasing zoekt een zanger(es)Phrasing is op zoek naar een nieuwe zanger(es), omgeving Zuid-Holland. We spelen stevige melodieuze hardrock/metal. We zijn voornamelijk op zoek naar een zangeres die van sfeervol rustig tot powerful met een rauw randje kan zingen (denk aan Halestorm). Mocht je echter het broertje van Myles Kennedy zijn, dan staan we eventueel ook open voor een zanger. We zijn gedreven en gaan serieus te werk, maar … meer »

Muzikantenbank user Phrasing BandPhrasing Band

Blueszanger en toetsenist gezocht

Blazer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 172x bekeken

Na het uiteenvallen van een goede blues band (funky, jazzy) ben ik op zoek naar een blueszanger. Bluesharp is een pre, maar niet bepalend. Eigen oefenruimte/studio, volledig ingericht, in de Hoeksche Waard. Tevens een toetsenist met Hammond aspiraties ( Nord aanwezig)

henk bijvoet