Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Attention wanna-be active Female Singer-Musicians!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 762x bekeken

Would you like to use your drive and talent as a professional FULL-TIME focus member of a band actually helping fix this human-ruined world? Of course that requires a deep acceptance that "the ship IS sinking". As the badly-designed Titanic sank the band played on and people died. Our band will help people fix the ship, stay afloat and reach new shores. Not just with the great new music we already … meer »

Kiki King

Mede zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 544x bekeken

Mede zanger(es) gezocht door pop/rock coverband uit Hillegom. We zoeken een spontane, energieke en flexibele zanger(es) die de helft van de nummers voor zijn/haar rekening neemt. We oefenen elke woensdagavond in onze eigen studio. 70's/80's pop/rock en meer...Laat van je horen!

Chrissie Weijers

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 859x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 393x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy

Gezocht ervaren drummer

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 701x bekeken

Gezocht ervaren drummerBeste drummers, Wij, KICK THE HABIT, zoeken wegens vertrek van onze drummer een vervanger: een creatieve muzikant met veel inzet en ruime ervaring. Twee leden zijn pensionado’s. We spelen alleen eigen werk. We komen uit de regio Rotterdam. We mengen diverse stijlen (pop, jazzrock, beetje fusion, beetje prog. jaren 70 met verschillende maatsoorten, tempowisselingen, verrassende overgangen etc.) … meer »

Paul

Blazers gezocht

Blazer gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 529x bekeken

Blazers gezochtDansorkest De Stalen Band zoekt een trombonist om de blazerssectie weer compleet te maken. Het orkest speelt muziek van Glenn Miller, Duke Ellington, George Gershwin, Count Basie en het fameuze Nederlandse orkest The Ramblers. Maar ook swingende arrangementen van jongere muziek staan op het repertorie, zoals nummers van Caro Emerald en Robbie Williams. Je leest er alles over op onze website: DeStalenBand.nl. We … meer »

Tanja van Bergen