Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt vocalist(e)

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 254x bekeken

GEZOCHT : zanger/zangeres Wij , nieuw opstartende rockband met ervaren muzikanten , zijn op zoek naar een zanger met goed bereik en performances. Wij repeteren in eigen oefenruimte te Holten. Stijl en genre is rock van 70 tot heden. Lijkt het je wat en ben tussen 25 -60 jaar jong, stuur ons dan een berichtje liefst met een linkje zodat we je ook kunnen horen en zien. Ruben 06- 212 78 394, … meer »

TAP

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 303x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een zanger, bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar een toetsenist en lead gitarist voor in onze industrial metal band. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan is om eigen liedjes op te nemen en uit te brengen. Ook willen … meer »

Anique

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Enschede (Overijssel) | 187x bekeken

Zangeres gezochtBeste zangeressen uit de omgeving van Hengelo. Wij zijn een soul/ funk band. Bezetting; toetsenist, gitarist, saxofonist, bassist en drummer. We maken al jaren samen muziek en zijn nu op zoek naar 1 of 2 zangeressen. Wij repeteren om de week in Hengelo en het doel is om ook een aantal keren per jaar op te treden.

Frans Kroeze

Gezocht: Enthousiaste toetsenist (m/v) voor coverband in Zwolle

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 219x bekeken

Wij, The 5 O’Clock shift, zoeken een toetsenist om de kwaliteit van onze muziek te verbreden (leeftijd ongeveer 40+). Wij bieden: een leuke humorvolle groep muzikanten (drummer, bassist, zangeres, sologitarist/zanger, slaggitarist/zanger) die in een eigen repetitieruimte eens per twee weken op dinsdag/woensdagavond oefenen om een avondvullend repertoire op te bouwen. We hebben op dit moment ongeveer … meer »

Muzikantenbank user Johan HofsteeJohan Hofstee

Progrockband zoekt toetsenist(e) (regio Twente)

Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 135x bekeken

Progrockband zoekt toetsenist(e) (regio Twente) Ben je een toetsenist(e) en heb je zin/tijd om deel uit te maken van een nieuwe progrockband? Lees dan nu verder! Wij zijn Fred (bassist), Marijn (gitarist/componist), Niels (drummer) en Sofie (zangeres), en samen zijn wij de band Xenotime. Wij maken originele muziek, met een paar covers als aanvulling. We spelen nu een half jaar in deze samenstelling, … meer »

Marijn Schaaf

Drummer 65+ zoekt classic rock of bluesband

Drummer zoekt band in Hengelo (Overijssel) | 171x bekeken

Muzikanten avé. Na mijn verhuizing naar Hengelo zoek ik gelijkgestemden om me als pretentieloze drummer bij aan te kunnen sluiten. Plezier samen is belangrijk maar je mag met een optreden ook wel een keer ROI verwachten. Kan een redelijke playlist overleggen en heb tijd zat om nrs. thuis in te studeren. HanLeunk @ gmail.com of 0622972582

Han Leunk

Band zoekt gitarist en bassist

Bassist en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 318x bekeken

Nieuwe band bestaande uit drummer, toetsenist en zangeres zoekt een gitarist en bassist! Genre: pop/Rock/eighties We zijn pas begonnen en repeteren in Almelo. Ben je 25+ of wat ouder en vind je naast samen muziek maken gezelligheid ook belangrijk dan zoeken we jou! Liefst wat ervaring, We horen graag van je! Groetjes Roos 06-23929035

Roos

Vocalist gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 191x bekeken

Wij (drummer, gitarist, bassist) zoeken een zanger om de line-up compleet te maken. Muziek in de stijl van Meshuggah tot Deftones, termen als Math, hardcore, ambient, industrial, melodic. Fun (!) maar met een professionele insteek. Doel: album opnemen en live shows. Hier een snippet-mix van onze demo-songs om een indruk op te doen. https://youtu.be/f5XRy4G8js0?si=LP3eD1rQkyLtuD4A Wat vragen wij: - … meer »

nevez

Gitarist en toetsenist gezocht uit Twente e.o

Gitarist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 447x bekeken

Gitarist en toetsenist gezocht uit Twente e.oWe zijn er nog niet uit en dus zoekt LOFT uit Twente nog steeds een toetsenist en een slag gitarist. We verwachten wel podium ervaring zodat we snel kunnen opschalen naar optredens. We richten ons op muziek waarmee we 2 setjes van 45 minuten kunnen doen. Repertoire is 60’s en 70’s en dan beetje het stevige werk. Van Morrison, Them, CCR , Kinks , Stones en Beatles om er maar een paar te noemen. … meer »

Erik Schott