Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Overijssel - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren zangeres op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Deventer (Overijssel) | 428x bekeken

Hoi, ik ben op zoek naar 1 of meer ervaren 60+ muzikanten, bv gitarist/zanger eventueel aangevuld door toetsenist, omgeving Lochem, om iets nieuws op te starten of om een bestaande formatie aan te vullen. Ik zing voornamelijk popmuziek, zoals Fleetwood Mac, Ilse Delange, Norah Jones, Krezip, Linda Ronstadt enz, en sta open voor een breed repertoire. Meerstemmige zang vind ik grote meerwaarde hebben … meer »

vocalist

Zanger[es] gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 326x bekeken

Wij zijn een symfonisch trio 65 plus en zijn opzoek naar een zanger/zangeres die instrumentale nummers kan opvullen met experimentele zang achtergrondzang etc. Liefst overdag kan oefenen en iets heeft met symfonische Rock . Wij oefenen in Nijverdal . Gr. A.C.

Muzikantenbank user André CentsAndré Cents

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Enschede (Overijssel) | 583x bekeken

Hai! Ik ben Roos en ik ben op zoek naar een leuke band in de omgeving van Overijssel, Hengelo/Enschede, evt. Deventer. Liefst met bandleden tussen de 30 en 55 jaar oud. Ik zing nog niet zo lang maar mijn zangcoach en omgeving zijn enthousiast 😊 en ik ben gedreven! Genre; pop, rock, country, ik heb een brede muzieksmaak! Ik woon zelf in Almelo, wekelijks repeteren is geen probleem, graag! Optredens … meer »

Roos

Zangeres regio D'ter

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 902x bekeken

Zangeres regio D'terIk ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. Ik ben bezig met een demo van een aantal zelfgemaakte liedjes. Aangezien ik niet kan zingen heb ik iemand met een een paar geweldige stembanden. Het betreft pop muziek, om een beeld te vormen, kun je een paar eerder opgenomen liedjes beluisteren https://open.spotify.com/artist/51MA4GAGTpDTbJB39jiYu2?si=kQ8cJWFjRNyexJjhdHAg3Q

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Drummer zoekt band omg Deventer

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 707x bekeken

Drummer zoekt band omg DeventerHoi, lk zoek gelijkgestemden in de regio rond Deventer. Ik drum ca 35 jaar in bandjes. Ik ben op zoek naar een serieuze bestaande band of medemuzikanten die wat willen opzetten. Eigen werk, liefst engelstalig. Iets met alternative-indie-prog-wave met zware gitaren, maar ook stoner-psychedelische-industrial-blues of wellicht dance achtig dingen, ik heb een brede muzieksmaak. Ben niet van de grunt, … meer »

Muzikantenbank user Bas HagenBas Hagen

Songwriter Zoekt Muzikant / Componist / Gitarist, Piano / Regio Zwolle

Overig zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 676x bekeken

Hallo, graag wil ik met een componist- pianist of gitarist vorm geven aan de liederen die ik geschreven heb. Liederen zijn het in het Engels (en denk aan Pop / Jazz en licht Rock). Ik hou veel van muziek en zie graag wat ik ermee bezig ben gerealiseerd worden. Met samenwerken van "ervaren" muzikanten zal het zeker lukken. Kan ook een band met een componist zijn die een songwriter zoekt. Sta ook open … meer »

Muzikantenbank user Mafalda CameliaMafalda Camelia