Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Amsterdam

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland)

Ik ben 29 jaar en speel sinds mijn 14e gitaar. Mijn grootse invloeden zijn John Mayer, The Beatles en Avenged Sevenfold maar ik speel eigenlijk alles.
Ik zou graag een bandje beginnen om samen muziek te maken. Het liefst een combinatie van wat covers en mijn eigen liedjes. Ik zing ook wel maar kan een stuk beter gitaarspelen dan ik kan zingen. In eerste instantie zat ik te denken aan een mix van John Mayer (trio)(Good love is on the way, who did you think I was, slow dancing In a burning Room, Helpless, last Train Home, Edge Of Desire), stevie Ray Vaughn(Tight Rope, couldn’t Stand The Weather, The House Is Rocking, Honey Bee, Pride And Joy), Jimi Hendrix(All along the Watchtower, voodoo chile, Little Wing, Bold As Love), Eric Clapton(Layla, crossroads, I Shot The Sheriff), Joe Bonamassa(Sloe Gin) en Harry Styles(watermelon Sugar, Golden, Kiwi, Adore You) als covers en dat dan combineren met mijn eigen liedjes.
Zoek eerst in ieder geval een bassist, drummer en een ritme gitarist. Lijkt me leuk om iets te beginnen en ook op te gaan treden!

Website: open.spotify.com/artist/2MP3NVblM4b3APvxlw3oY1?si=LW1XRts1RmKGaOMu0VO08Q

Inloggen op Dé Muzikantenbank om te reageren

Gratis registreren

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.