Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rockband zoekt Bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 386x bekeken

Groningse rockband Kill Your Darlings zoekt een nieuwe bassist. Onze huidige bassist is helaas gestopt en we zijn nu snel op zoek naar een nieuwe bassist. We zijn een rockband met een old-school sound. Onze plannen: We hebben net 2 nieuwe nummers uitgebracht. En zijn van plan de komende periode nog iedere 4-6 weken een nieuw nummer uit te brengen. Daarnaast willen we snel zo snel mogelijk de … meer »

Jasper

Bassist zoekt funk/soul coverband omgeving Breda

Bassist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 209x bekeken

Hey! Ik ben Sammy (30) en ik ben op zoek naar een funk en soul cover band om in te bassen. Ik speel nu (nog maar) een halfjaartje bas maar speel pakweg 15 jaar gitaar en pak daardoor de meeste nummers snel op. Het lijkt me vooral leuk om wat meer ervaring met bas op te doen in een bandje en gewoon plezier te maken en uiteindelijk op te treden! Het liefst zoek ik muzikanten die al wel wat gevorderd … meer »

Sammy

Gezocht: Zangeres, Klarinetist en Basgitarist

Bassist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 521x bekeken

Een toetsenist is op zoek naar enthousiaste muzikanten om samen te repeteren, opnames te maken en misschien zelfs op te treden. Ik zoek specifiek: Zangeres Klarinetist Basgitarist Het repertoire omvat de mooiste songs en evergreens uit The American Songbook en het Realbook, en daarnaast ook eigen werk en door AI gecomponeerde songs. Eigen werk is te beluisteren op Spotify of op Youtube: … meer »

Muzikantenbank user Jan KuipersJan Kuipers

Is er LGBT herrie in omgeving Rotterdam?

Bassist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 196x bekeken

Ik (30+) ben een (nog wat roestige) bassist die na jaren aanmodderen in Reaper, weer eens in een band wil spelen. Ik ben op zoek naar een eigen werk band in rock/metal/punk achtige richting. Vanwege persoonlijke redenen wel graag LGBT vriendelijk (of zelfs als kernpunt?) Heb ooit op het podium gestaan met eigenwerk & covers, heb een beetje ervaring op vocalen en ben eigenlijk toetsenist, maar mijn … meer »

T. de Man

Bassist

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1384x bekeken

BassistBeste muzikanten. Ik speel vanaf m’n 13 basgitaar, en dat nu al 50 jaar😉. Sinds kort verhuisd naar Pelt en dus helaas de band in Maastricht op moeten zeggen. Maar zonder muziek geen leven, dus weer op zoek naar een gezellige club om muziek mee te maken. Moet er wel bij zeggen dat ik aantal weken per jaar in het buitenland ben, dus niet 52x aanwezig kan zijn. Soort muziek vind ik minder belangrijk … meer »

Muzikantenbank user Paul LammersPaul Lammers

Veelzijdige Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 437x bekeken

Veelzijdige Bassist zoekt BandHallo mede muzikanten, mijn naam is Johannes, ik kom uit Huissen. Ik ben 58 jaar en speel al geruime tijd de basgitaar. Afgelopen jaren heb ik in diverse Pop, Rock , Funk, soul en dance en NL talig bands gespeeld, daarin heb ik ruime ervaring. Denk aan Mothers Finest, Anouk, Lenny Kravitz en de oude Dance classics , pop muziek etc...(kijk op youtube: johannes siwa) Helaas is door corona de klad er … meer »

Muzikantenbank user JohannesJohannes