Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Electro Pop Metal Band zoekt gitarist, bassist en drummer!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 420x bekeken

Wij, Louise (zangeres, artiestennaam Emoby) en ik, Wiard (screamer, artiestennaam Jamy X Climaxz), zijn op zoek naar getalenteerde muzikanten om samen een serieuze Electro Pop Metal band te vormen. Wij streven naar een carrière in de muziek en zijn daarom op zoek naar leden die dezelfde passie en toewijding hebben. Onze invloeden omvatten bands als BabyMetal, Electric Callboy, Amaranthe, Motionless … meer »

Wiard

Bassist Zoekt Band

Bassist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 253x bekeken

Hi! Mijn naam is Pim, 35 jaar oud, en woon sinds kort in Hardenberg. Ik ben op zoek naar een leuke band om af en toe wat muziek mee te maken. Mijn favoriete artiesten zijn o.a. Arctic Monkeys, Radiohead, Interpol en Balthazar. Nummers coveren vind ik prima, maar eigen werk maken is waar ik het meeste ervaring mee heb. Sinds een jaar of 20 speel ik voornamelijk basgitaar, maar speel ook wat … meer »

Pim van de Moosdijk

Bassist zoekt professionele coverband

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 240x bekeken

Beste lezer, Allereerst fijn dat je mijn advertentie leest! Ik ben Finn en ik ben opzoek naar een partycoverband, een actieve band die al optredens heeft in bijvoorbeeld tentfeesten op de kermis. Het genre van zoon coverband ligt natuurlijk heel breed. dus daar kijk ik niet heel streng naar. Zolang het maar GEEN metal en jazz is;) Over mijzelf: Ik ben erg enthousiast en het mijn shit op orde. Ik … meer »

Finn Smedes

Band in oprichting zoekt Bassist(e), Gitarist(e), Toetsenist(e)/Zangeres.

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 982x bekeken

Wij, drummer en zangeres uit Zutphen, zijn bezig een band op te richten om melodieuse, meerstemmige popsongs te spelen. Songs van deze tijd afgewisseld met mooie nummers van eerdere datum. Samen mooie setlists samenstellen met bijvoorbeeld: J.J. Cale/Eric Clapton, Marc Cohn, Common Linnets, George Ezra, Douwe Bob, Joe Cocker, CCR, Coldplay, Fleetwood Mac. Een bezetting met mannen en vrouwen van … meer »

Muzikantenbank user Jelle VeltmanJelle Veltman

Gezocht ritme gitarist en contrabassist Arnhem, gipsy style.

Bassist en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 263x bekeken

Ik zoek een ritme gitarist en een contrabassist om mijn repertoire te begeleiden. Het gaat om zowel gezongen repertoire in het Frans, Spaans en Romani alsmede American jazz standards. Daarnaast instrumentale nummers in de zigeunerjazz stijl. Wekelijks overdag repeteren in Arnhem. Reacties ziet deze ervaren gepensioneerde muzikant gaarne tegemoet. Sanny

San Salou

Rockband zoekt Bassist

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 386x bekeken

Groningse rockband Kill Your Darlings zoekt een nieuwe bassist. Onze huidige bassist is helaas gestopt en we zijn nu snel op zoek naar een nieuwe bassist. We zijn een rockband met een old-school sound. Onze plannen: We hebben net 2 nieuwe nummers uitgebracht. En zijn van plan de komende periode nog iedere 4-6 weken een nieuw nummer uit te brengen. Daarnaast willen we snel zo snel mogelijk de … meer »

Jasper