Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bass zoekt band

Bassist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 225x bekeken

Hallo, Ik ben een oudere jongere en speel bas. Laatste tijd wat minder maar vind het tijd worden om weer muziek te maken. Optreden is geen must maar wel leuk op z’n tijd. Stijl maakt me niet uit als het maar niet gezapig en platvloers is. Muzikaliteit is ook wel prettig en ervaring idem. Het klinkt misschien wat hoogdravend maar ik heb geen zin in gepiel ;-) Als het leuk is, vind ik het al gauw … meer »

Alexander

Bassiste zoekt een rock band 🤘

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 441x bekeken

Bassiste zoekt een rock band 🤘Heyyy ik ben Naomi (25 jaar) en ik zoek een paar mensen die het mooi zouden vinden als ik eens langs kom om wat lage frequenties mee te nemen aka de basgitaar te spelen in hun band! Ik ben (nog) niet super pro, maar ik leer snel en ik ben 100% committed. Live shows, wekelijks oefenen, eigen muziek maken.. lijkt me allemaal geweldig. Locatie maakt niet echt uit, aangezien ik toch al een reden zoek … meer »

Naomi

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 243x bekeken

Hallo, Ik, bassist met ervaring, ben op zoek naar een band. Ik kan mij in veel muziekstijlen vinden van covers, blues, rock, soul tot americana en/of eigen werk. Er is best veel bespreekbaar wat mij betreft. Belangrijk voor mij is dat er als doel is gesteld regelmatig op te treden. Er is immers niets gaver dan ‘je ding’ te doen op een podium. ;-) Uiteraard zal er af en toe gerepeteerd moeten worden. … meer »

JacobB

Look for a bass Guy/Girl

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 385x bekeken

Hi Musicians, We are a band in Amsterdam, and we play our songs. It is around blues, Funk, acoustic and Rock. We are looking to find a bass dude to carry on on our journey, studio and gigs. IF you are interesting do not hesitate to let us know and come for a nice try and beer. Cheers

Leo Boukert

Bassist gezocht voor beginnende jazz band

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 283x bekeken

Hallo! Ik ben een jazz band begonnen en ik ben nog op zoek naar een bassist. We hebben al een pianist, saxofonist en een drummer.
Voor nu is het de bedoeling om elkaar instrumentaal goed te leren kennen en het vooral gezellig te hebben. We zullen om de week in Rotterdam, op een weekend-ochtend/middag repeteren. Het uiteindelijke doel is om op te treden en naast jazz standards spelen ook eigen muziek … meer »

Muzikantenbank user MaceoMaceo

Enthousiaste bassist gezocht

Bassist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 761x bekeken

Enthousiaste bassist gezochtHey bassist! Wij zijn 'RAWyou!' een rockband met uitstapjes naar verschillende genres zoals blues, pop en country. Omdat onze bassist helaas gaat verhuizen zijn we opzoek naar een nieuwe bassist. In deze samenstelling (zanger, zangeres, drummer, 2 gitaristen en bassist) zijn we nu 7 maanden samen en we zijn in de leeftijd van 29 tot 41 jaar. We hebben al een paar toffe optredens gehad en hebben … meer »

Willemijn

Bassist zoekt evenement/bruiloft band

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 177x bekeken

Bassist zoekt evenement/bruiloft bandIk ben Dante (19). Na dit jaar helaas te zijn afgewezen voor het conservatorium, ben ik op zoek naar een band die veel speelt, om meer ervaring op te doen. Genre maakt niet uit, ik sta open voor alles. Fulltime gigs of invallen voor een enkele keer kan ik beide doen. Zelf speel ik al zo'n 6 jaar bas en daarvoor 3 jaar gitaar, heb meerdere keren opgetreden in verschillende settings (rockconcert, kindervoorstelling, … meer »

Dante Friede