Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock/pop/folk drummer en bassist gezocht

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 267x bekeken

Laurens, 23 jaar, gitarist(desnoods bassist) en zang. Brede muzieksmaak van jaren 60 tot nu, allerlei varianten van rock/pop/folk. Heb wat ervaring met optreden, leuk en leerzaam om te doen. Doel: veel spelen, nummers schrijven, muzikaal groeien en plezier maken natuurlijk. Op zoek naar iemand onder de 30… Je kunt me appen op 06 36 311 445 gr. Laurens

Muzikantenbank user LaurensLaurens

Looking for Bass/Drummer/Other Musicians to start a new Studio Project in Den helder!

Bassist, Drummer en Overig gezocht in Den Helder (Noord-Holland) | 584x bekeken

Looking for Bass/Drummer/Other Musicians to start a new Studio Project in Den helder!Beste Muzikanten, (English version below) Mijn naam is Robin en ik ben 31 jaar en al meer dan 15 jaar bezig met muziek maken, momenteel heb ik 60 nummers op Spotify staan in verschillende projecten. Ik speel zelf meerdere instrumenten maar mijn voornaamste zijn gitaar en vocalen. Ik heb ook een eigen muziek studio in Den Helder. Ik ben op zoek naar gemotiveerde muzikanten om een nieuw studioproject … meer »

Muzikantenbank user SunsaiSunsai

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 498x bekeken

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitaristIk ben singer songwriter en zoek een bassist en een sologitarist om een band te vormen. In 2018 belandde ik in de finale van de Voice Senior. Ik heb in 2017 een band in Maastricht Good Company) opgericht, maar hier was het gehalte aan 'covers' nogal hoog. Ik wil gaan voor minstens 75% eigen werk. Momenteel speel ik met een percussionist. Qua leeftijd: tussen de 40- 70. Wij repeteren momenteel … meer »

Muzikantenbank user Wil NelemansWil Nelemans

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Maastricht (Limburg) | 354x bekeken

Daar onze basgitarist ermee stopt ivm te veel werk,zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bassist die onze band kan volledigen en ook eigen inbreng heeft.Het is een opstartende Band met allemaal muziekanten met ervaring en het genre dat we spelen gaat van Rock naar Blues,funk,pop…dus van alles wat.Leeftijd speelt geen rol als het maar klikt.Repetities gaan door op de maandag avond in Elslo in eigen … meer »

Muzikantenbank user Gerard LeursGerard Leurs

Bassist gezocht Utrecht

Bassist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 361x bekeken

Hoi, Voor een nieuwe band ben ik, samen met een drummer, op zoek naar een bassist. Ik speel zelf al lang gitaar en ben een tijdje geleden begonnen met het maken van eigen muziek. Het genre wat ik graag speel/maak heeft invloeden van (hard/blues)rock, funk en soul. Hiervoor haal ik o.a. inspiratie uit The Black Keys, Jimi Hendrix en John Mayer. Het idee is om op te gaan treden met een mix tussen … meer »

Lukas

Band zoekt gitarist en bassist

Bassist en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 318x bekeken

Nieuwe band bestaande uit drummer, toetsenist en zangeres zoekt een gitarist en bassist! Genre: pop/Rock/eighties We zijn pas begonnen en repeteren in Almelo. Ben je 25+ of wat ouder en vind je naast samen muziek maken gezelligheid ook belangrijk dan zoeken we jou! Liefst wat ervaring, We horen graag van je! Groetjes Roos 06-23929035

Roos