Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist gezocht voor rockband

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 319x bekeken

Voor onze rockband TroFF zijn wij op zoek naar een bassist. We spelen voornamelijk voor de gezelligheid, maar treden ook regelmatig op. Repeteren doen we 1x per week in onze eigen oefenruimte in Alkmaar. Voor een idee van ons repertoire: http://troffrock.blogspot.com/ Stuur even een tekstberichtje naar 0642247290 als je geïnteresseerd bent, dan neem ik contact met je op

Theo Mosch

Songs perfectioneren & inspelen in studio...

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 380x bekeken

Ola! Muziek raakt. Goede muziek. Het verlaagt de hartslag, ontspant de spieren en verlicht de pijn. Daar doe je het voor. En omdat het natuurlijk schitterend is om te doen. Van niets naar iets, van wit naar kleur: het pure maken. Ik zit nu in de reclame. Ook hier maak ik. Alleen bijt dit af en toe. Een vak dat draait om verleiden & keiharde omzet, voelt op z’n tijd plastic. Muziek heeft dat … meer »

Muzikantenbank user JasperJasper

Gezocht Animo

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Hallo geïnteresseerden, Ik (bassist) vroeg me af of er in Brabant/ Gelderland animo zou zijn voor een periodieke bijeenkomst om samen van Beatles muziek te genieten door het zelf te spelen. Ongedwongen, (evt buiten in de natuur). Hoor heel graag van heel veel muzikanten dus ook harmonica spelers 😉😁 Mvg Laat een berichtje achter met welk instrument je speelt en dan zet ik je alvast … meer »

Wil

Bassist zoekt metal band!

Bassist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 280x bekeken

Hey! I'm a bassist looking for band mates to form a metal band, hopefully to eventually write our own songs and play shows etc. Black metal is my favourite but I also love thrash, death and heavy, so we can decide on the genre together :) Tons of experience not needed, just passion! Also open to joining already existing bands!

Giorgos

™ Instrumentale metal band zoekt toegewijde bassist ♦

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 379x bekeken

™ Instrumentale metal band zoekt toegewijde bassist ♦* ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding, tijd, en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf meer in het moment kan plaatsen … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

[Netherlands, South Holland] Looking for Drum and Bass players and Vocals for a Metal band!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 683x bekeken

[Netherlands, South Holland] Looking for Drum and Bass players and Vocals for a Metal band!Hey, my name is Rod. I’m currently living in Zoetermeer-NL and I’m looking to revive my band Turok (Metal). I have been playing guitar for the last 15 years. I've formed Turok in 2018 and we recorded a live session with 3 original songs (Only Instrumental), in 2021 I've wrote pre-production songs following the live session, but I had to move over to the Netherlands (I am from Brazil) and now it … meer »

Muzikantenbank user Rodrigo VasconcelosRodrigo Vasconcelos

Skumratzz zoekt rauwe Bassist

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 243x bekeken

Skumratzz zoekt rauwe BassistDeze brabantse (crust) punk duo zoekt die keiharde rauwe bassist. Leeftijden zijn begin 30, niet dat het wat uitmaakt. We hebben een aantal optredens gedaan en meer zijn op komst. Maar je hoeft geen podiumervaring te hebben. Inspiratie halen we van allerlei hoeken. Noem een Superjoint Ritual, GG Allin, Discharge, Mayhem, Knocked Loose, Eyehategod, Down en ga zo maar door. We schrijven eigen … meer »

Muzikantenbank user SkumratzzSkumratzz

Zanger zoekt bandleden en vrienden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 249x bekeken

Hoi ik ben Reno, een zanger en songwriter uit Tilburg, die graag een punk bandje wil oprichten met mensen van in de 20 omdat ik zelf ook 25 ben. Lijkt me leuk om de folkpunk, poppunk en punkrock te schrijven samen met bandleden en dan die nummers te repeteren en op te treden met ons eigen repertoire. Ook lijkt het me leuk om naast het optreden uitjes te doen om meer een vriendengroep te worden. Let … meer »

Muzikantenbank user RenoReno

Band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 526x bekeken

Band zoekt muzikanten🎸 OPROEP AAN ALLE MUZIKANTEN! 🎸 Ben jij klaar om de rock-'n-roll vibes van de jaren '60 te laten herleven? Wij zijn bezig met het opzetten van een nieuwe band en we zoeken getalenteerde muzikanten om samen op te treden en de nostalgische klanken van die gouden tijd opnieuw tot leven te brengen! Muzikanten die de kunst van de riff en solo beheersen. En die de groove kan voelen en laten horen … meer »

Muzikantenbank user Roel van ReenenRoel van Reenen