Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist(e) gezocht

Bassist gezocht in Maastricht (Limburg) | 164x bekeken

Daar onze bassist ermee stopt ivm te veel werk,zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ervaren bassist(e) die onze band kan volledigen en ook met eigen inbreng .Het is een opstartende Band met allemaal muziekanten met ervaring en het genre dat we spelen gaat van Rock naar Blues,funk,pop en we streven naar een 6tal optredens per jaar maar meer mag ook.Leeftijd speelt geen rol als het maar klikt.Repetities … meer »

Muzikantenbank user Gerard LeursGerard Leurs

Toetsenist voor Well blues&rock band Venlo

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 149x bekeken

Toetsenist voor Well blues&rock band VenloDe Venlose blues & rock band Well is op zoek naar een toetsenist. Well bestaat momenteel uit een zangeres, gitarist, bassist en drummer, dus een toetsenist zou een welkome aanvulling zijn. Als je interesse hebt willen we je graag de momentele setlijst van zo’n 10 nummers sturen, nummers van Marcus King en Davy Knowles kom je hierin tegen, maar in de toekomst willen we toch een poging wagen om eigen … meer »

Muzikantenbank user Twan LindersTwan Linders

Rock-hardrock-metal-coverband zoekt drummer

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 148x bekeken

Gezocht: drummer gezocht voor rock-hardrock-metal-coverband Beste drummers, Wij -drie ervaren muzikanten: zanger, leadgitarist en ritmegitarist/bassist- zijn bezig een gezellige rock-hardrock-metal-coverband op te richten die geen ambities heeft om op te treden. Gewoon lekker samen met gelijkgestemden de muziek spelen die we leuk vinden en een fijne avond hebben. Denk aan Queen, Led Zeppelin, … meer »

Muzikantenbank user Kelly van der HeijdenKelly van der Heijden

Drummer gezocht voor pop/rock cover band

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 321x bekeken

Wij HomeRun zijn op zoek naar een nieuwe drummer die ons wil komen versterken. Als muzikanten spelen we al heel wat jaartjes met plezier samen en willen we dit graag weer completeren met een ervaren drummer. Ons plezier bestaat vooral uit het samen ontspannen muziek maken en oefenen. De kroon op het werk is dan die paar keer per jaar optreden. We beschikken over een vaste oefenruimte op de donderdagavond … meer »

Peter Kruitz

Metalband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 391x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist in de regio Zuid-Limburg voor onze metalband. Onze stijl is relatief lastig te beschrijven, maar het heeft invloeden van rap-metal, nu-metal, beetje punk erdoorheen. We hebben een tijdje geleden ook een demo uitgebracht op YouTube. Ik zal de link hierbeneden plaatsen. Op dit moment zijn wij met zijn drieën (bas, drums, vocals). Vorige gitarist is recent gestopt, … meer »

Marlon Testa

Trombonist/e gezocht !!!

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 139x bekeken

Herstartende coverband zoekt per direct een tromboinist/e die het plezier in het maken van muziek heel belangrijk vindt. In omg. Venray repeteren we om dee twee weken op donderdagavond. Heb jij zin om samen met nog 8 andere muzikanten ( zanger, zangeres, toetsenist/accordeon, trompettist, saxofonist, bassist en gitaar ) iets moois neer te zetten, neem dan contact op met Will, 0648644370

Muzikantenbank user Will CremersWill Cremers

Golden Earring tribute

Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 399x bekeken

Gezocht: De Barry Hay voor het compleet maken, nog te formeren (semi) professionele GOLDEN EARRING tribute band! Heb jij enige affiniteit met G.E en een zo goed als mogelijk benaderend stemgeluid gelijke als Barry Hay en speel je ook nog eens ritmegitaar, schroom dan niet te reageren. De intentie is om Golden Earring zo goed als mogelijk "live" te benaderen. Alle details bij een reactie Regio Zuid … meer »

Patrick Gorissen