Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 498x bekeken

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitaristIk ben singer songwriter en zoek een bassist en een sologitarist om een band te vormen. In 2018 belandde ik in de finale van de Voice Senior. Ik heb in 2017 een band in Maastricht Good Company) opgericht, maar hier was het gehalte aan 'covers' nogal hoog. Ik wil gaan voor minstens 75% eigen werk. Momenteel speel ik met een percussionist. Qua leeftijd: tussen de 40- 70. Wij repeteren momenteel … meer »

Muzikantenbank user Wil NelemansWil Nelemans

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Maastricht (Limburg) | 355x bekeken

Daar onze basgitarist ermee stopt ivm te veel werk,zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bassist die onze band kan volledigen en ook eigen inbreng heeft.Het is een opstartende Band met allemaal muziekanten met ervaring en het genre dat we spelen gaat van Rock naar Blues,funk,pop…dus van alles wat.Leeftijd speelt geen rol als het maar klikt.Repetities gaan door op de maandag avond in Elslo in eigen … meer »

Muzikantenbank user Gerard LeursGerard Leurs

Band zoekt Gitarist..

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 361x bekeken

Band zoekt Gitarist..Band zoekt een gitarist om samen goeie muziek te maken. Genre van Eagles tot Hendrix tot Texas tornados. Woensdag- of Donderdagavond oefenen wij in Maasmechelen. Leeftijd van ons 40-65. dus leeftijd geen bezwaar..

Muzikantenbank user Ronald KokRonald Kok

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 275x bekeken

Toetsenist gezocht!Ben jij de persoon die zich wilt uitleven bij Funkstatic Live Coverband? We brengen easy listening, soul/pop, funk en disco. (idéale bruilofgenre) Repetities vinden om de week plaats op woensdag (bespreekbaar) in Lanaken. Kwaliteit en gezelligheid staat voorop! Onze band bestaat uit zangeres, gitarist, bassist, sax en drum. Leeftijd ligt tussen 35-60j, maar heeft geen belang zolang je maar enthousiast … meer »

Muzikantenbank user ThibautThibaut

Opstartende Metalband zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 307x bekeken

Hallo, Wij (2 gitaristen, bassist, zanger) van leeftijden 27 t/m 35 zijn op zoek naar een drummer om onze line-up compleet te maken. Wij zijn momenteel zoekende naar een stijl waarbij de muzieksmaak van ieder lid belangrijk is. We zoeken het een beetje in de richting van wat modernere metal. Wij willen graag op korte termijn al wat gaan repeteren met covers om onze stijl te bepalen. Hiervoor zoeken … meer »

Muzikantenbank user Ryan BosRyan Bos

Drummer zoekt coverband

Drummer zoekt band in Parkstad (Limburg) | 299x bekeken

Drummer zoekt coverbandHoi allemaal, Ik ben een drummer opzoek naar een coverband in Parkstad en omgeving. Het liefst een die verschillende stijlen popmuziek in het repertoire heeft. Ik ben 56 jaar en wil ongeveer 10x per jaar optreden en wekelijks repeteren. Ongeveer 15 jaar geleden heb ik het drummen in bands weer opgepakt. In die tijd ben ik strakker gaan spelen en ben ik handiger geworden in het instuderen van nummers. Op … meer »

Victor Schols

Leadgitarist gezocht

Gitarist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 357x bekeken

Wij formatie “CHARBON ” , band uit de omgeving van Hoensbroek en Geleen. Wij bandleden zijn 40+ en 60+. zoeken een versterking van een Leadgitarist (gevorderd). De bezetting op dit moment: zangeres, zanger/gitaar, toetsenist, bassist en drummer. Het repetoire bestaat uit: muziek jaren 60-70-80, rock and roll, country en reggae. Wij repeteren op de maandag van 19.30 uur – 22.00 uur . repetitieruimte … meer »

Muzikantenbank user Kimberly Davy FransKimberly Davy Frans