Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Close Harmony trio zoekt lage mannenstem

Zanger / Zangeres gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 119x bekeken

Gezocht zanger met lage stem (bas/bariton) voor close harmony groepje. Wij zijn 3 leuke +45ers, 1 man en 2 dames, die veel plezier hebben in samen meerstemmige nummers te zingen en zoeken nog een lage mannenstem erbij. Het doel is om 4-stemmige close harmony popliedjes voornamelijk in het Engels te zingen dus wat thuisstudie en je eigen stem goed kunnen houden is wel belangrijk, noten lezen is … meer »

Do

Blues-Rock band zoekt Toetsenist

Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 155x bekeken

Onze band speelt in het Blues-Rock genre. We zijn op zoek naar een Toetsenist Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist en een drummer. Leeftijden bandleden van half 40 tot midden 60. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde ruimte nabij het centrum van Nijmegen.

Han Korteweg Maris

Funk/soul/jazzband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 384x bekeken

Funk/soul/jazzband zoekt zangeresOnze band is op zoek naar een enthousiaste zangeres met podiumervaring die mooi kleurt met Gracia (onze andere zangeres, hoge alt/lage sopraan). De basis is er, en wat voor één! We spelen met een vaste kern en enkele wijzigingen in bezetting al zo’n 30 jaar samen! Gitarist Rob, drummer Jos, bassist Joachim, toetsenist Edgar, saxofonist Sylvia, trompettist Maarten en zangeres Grace. We zijn goed … meer »

Muzikantenbank user Jos van HagenJos van Hagen

Drummer gezocht voor The Sundown Express

Bassist en Drummer gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 211x bekeken

Drummer gezocht voor The Sundown ExpressRock, Bluesrock, Funky rock. Ervaren amateur muzikanten met muziek- en podiumervaring. Uiteraard om plezier te hebben tijdens het spelen en af toe een optreden. Liefst een stuwende en dynamische drummer, die het ook leuk vindt om te jammen. 1x per week spelen, eigen oefenruimte; regio Tiel, Nijmegen Arnhem.

Muzikantenbank user Laurens BlommendaalLaurens Blommendaal

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres/zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 338x bekeken

Doorstartende Blues/Rock band zoekt zangeres/zanger. De band bestaat uit een toetsenist, gitarist (slag & Solo), drummer en bassist. Onze leeftijd ligt rond de 60 jaar. Wij hebben ruime ervaring in het Blues circuit en zijn in bezit van een eigen PA. Onze oefenlocatie is Wilp of Arnhem. We willen gemiddeld 1x per maand optreden en een goed stukje muziek neerzetten maar gezelligheid en lol met elkaar … meer »

L. Dröge

Salsaband Catambú zoekt fluitist

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 156x bekeken

Salsaband Catambú zoekt een tweede fluitist voor het komende seizoen 'and many to come'.. Repetitie woensdagavond 1 x per 14 dagen te starten op 11 september. We zijn een gezellige band en hebben optredens op leuke plekken in het oosten van het land. Kijk op www.catambu.nl voor meer informatie.

Marijke Bruin

Gezocht salsapianist - salsatoetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 158x bekeken

Gezocht salsapianist - salsatoetsenistEen goed gevulde salsaband uit Arnhem en omstreken zoekt een salsapianist voor het komende seizoen. Repetitie woensdagavond 1 x per 14 dagen te starten op 11 september. We zijn een gezellige band en hebben optredens op leuke plekken in het oosten van het land. Kijk op www.catambu.nl voor meer informatie.

Marijke Bruin

Sologitarist gezocht Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 564x bekeken

Wij, Zanger,Zangeres,Drummer,Toetsenist,Gitarist en Bassist 60+ met veel ervaring, zijn op zoek naar een Gitarist die een groot deel van de solo's voor zijn rekening neemt. We spelen een breed herkenbaar repertoire van 60's,70's,80's nummers en meer.We repeteren om de 14 dagen op donderdagavond.We willen eerst graag kennis maken en je daarom uitnodigen voor een kennismakings gesprek wwarbij we ervan … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle

Grooveband zoek Trompettist!

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 169x bekeken

Hi! Wij (keyboarder, drummer en bassist) hebben de hoofden weer bij elkaar gestoken nadat onze vorige funkrock-/bluesrockband Matt Thursday https://www.youtube.com/watch?v=ccUTan1VmWI , al enige tijd geleden, een stille dood is gestorven.. We zijn een nieuwe, multiculturele coverband opgestart, waarbij het grooven nog meer centraal staat: - Een mix van funky bluesrock, stevige soul, r&b, vette funk … meer »

Muzikantenbank user Atus Tanahpagi PereiraAtus Tanahpagi Pereira