Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Gelderland, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht, Regio Apeldoorn

Drummer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 583x bekeken

Leeftijd: Vanaf ca 40 jaar (Oudste bandlid is 67 jr) Regio: Apeldoorn eo (tevens oefen locatie) Niveau: Van begeleidende hobby drummer tot gevorderd (Géén bijzonder solowerk gevraagd). Muziekstijl: Vooralsnog heel breed, maar denk vooral aan rock, pop en altijd open voor nieuwe ideeën. Repeteren: 1x per 2 weken met complete band in gehuurde (ingerichte) oefenruimte Ons doel: Relaxt en gezellig … meer »

WJA Smeets

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 222x bekeken

Gitarist (elektrisch en akoestisch) zoekt 50 + zangeres, eventueel naderhand uit te breiden tot een band. Alle soorten muziek behalve jazz. We kijken wel wat er van komt. Ik heb een complete zanginstallatie. Af en toe optreden is we zo leuk. Ik woon in de gemeente Harderwijk in een vrijstaand huisje, dus kan flink wat geluid maken.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Akoestische band zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 420x bekeken

Wij zoeken voor onze akoestische band een gitarist/zanger, die naast classic rock –poprock ook eigen titels meespeelt/zingt. Wat we je kunnen bieden, is: *Veel gezelligheid en creativiteit. *Prachtige oefenruimte in Anholt (D)( 1x per 2 weken oefenen op een dinsdag) *Bandrepetities kunnen frequenter worden ( 1 keer per week) *PA en ander equipment. *Veel ervaring ( leeftijd bandleden tussen … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Salsaband Catambú zoekt een toetsenist

Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 282x bekeken

Salsaband Catambú zoekt een toetsenistHallo toetsenist/ pianist, We zijn voor het nieuwe seizoen op zoek naar een salsapianist met ervaring in de salsa. Repetitie woensdagavond 1 x per 14 dagen oneven weken.Arnhem Zuid. We zijn een grote gezellige band (14- 15 man/vrouw) en repeteren met een dirigent/repetitor. Jong en oud kunnen reageren! Kijk op www.catambu.nl voor meer informatie.

Marijke Bruin

Gezocht ritme gitarist en contrabassist Arnhem, gipsy style.

Bassist en Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 263x bekeken

Ik zoek een ritme gitarist en een contrabassist om mijn repertoire te begeleiden. Het gaat om zowel gezongen repertoire in het Frans, Spaans en Romani alsmede American jazz standards. Daarnaast instrumentale nummers in de zigeunerjazz stijl. Wekelijks overdag repeteren in Arnhem. Reacties ziet deze ervaren gepensioneerde muzikant gaarne tegemoet. Sanny

San Salou

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in Ede

Blazer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 259x bekeken

Vacature trompettist bij Jalafusi Big Band in EdeBij de Jalafusi Big Band in Ede komt een plek vrij op 4e trompet. Als je graag soleert, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Welkom om vrijblijvend eens te komen kijken bij een repetitie. Repetities zijn op woensdagavond olv Maurice Ditmer. De Jalafusi Big Band bestaad uit gevorderde muzikanten en timmert flink aan de weg. Jaarlijks geeft de bigband een theaterconcert in Cultura Ede, maar is ook … meer »

Wilma Schepers

Semi professionele zangeres zoekt pianist/ gitarist om mee op te treden

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 333x bekeken

Hallo muzikant, Ik ben op zoek naar iemand die thuis is in de Jazz en Cubaanse muziek om samen veel op te treden. Rustige jazzy muziek met een toefje rustige latin. Een tres speler is buitengewoon welkom.;-) Stuur me een mailtje als je geïnteresseerd bent met daarin je ervaring en je telefoonnummer dan praten we er verder over. Omgeving Arnhem- Nijmegen

Marijke Bruin