Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 233x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Lijkt je het wat? Stuur een mail naar hendriks122@zonnet,nl

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Sologitarist

Gitarist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 380x bekeken

Onze ervaren band The Time Travellers is op zoek naar een sologitarist eventueel met zang. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470 P.v.Amelsfoort

Peter van Amelsfoort

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor beukende partymetal.

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 435x bekeken

Oproerkraaiers zoekt gitarist voor beukende partymetal.Wij zijn Oproerkraaiers uit Utrecht en we zoeken een gitarist voor onze feestmetal. Oproerkraaiers heeft 2 zangers, een drummer en een bassist en zoekt nog een strakke gitarist om de lineup compleet te maken voor optredens. We spelen in drop b tuning. We oefenen op vrijdagen in de avond van 9 tot 12 uur. Check onze muziek via spotify en anders kan je ons ook vinden op Youtube. Zoek in dat laatste … meer »

Wouter Bisschop

Old school death metal band Bölder zoekt slag/sologitarist.

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 1439x bekeken

Wij zijn een old school death metal band op zoek naar een tweede gitarist die zowel slag als sologitaar beheerst om de gelederen te versterken voor het maken van een vette bak grafkelderherrie en uiteraard optredens. We hebben al een zestal nummers tot onze beschikking en zijn druk bezig met de volgende nummers.Repetie op woensdagavond in Helmond tussen 19.00u en 22.00u.

Muzikantenbank user Tinus1978Tinus1978

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 452x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 942x bekeken

OVERBAND ZOEKT GITARIST REGIO ROTTERDAM Wij zoeken voor onze allround coverband een allround gitarist solo / slag. Band heeft een doorstart achter de rug. Proactieve en vriendschappelijke houding is zeer gewenst. En uiteraard is de passie voor de muziek groots aanwezig, en ook de focus op de zakelijke kant is een doel op zich. Repetities vinden plaats in rotterdam in een persoonlijke ruimte van de … meer »

Lo

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 842x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen