Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant(en) gezocht om een nieuwe band met eigen werk te beginnen!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 375x bekeken

Ik, drummer van 44 jaar met band- en podiumervaring, zoek muzikanten om aan de slag te gaan! Voorkeur gaat naar uit naar eigen werk maken, maar alle opties liggen nog open. Stijl: dance-rock, alternative dance, big beats, indietronica, electro rock, LCD soundsystem, Hot Chip, Franz Ferdinand, Basement Jaxx, ... Ben naast drummen ook goed in Ableton Live, dat kunnen we dus ook integreren! Trouwens, … meer »

Drumstix

Akoestische band zoekt gitarist/zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 505x bekeken

Wij zoeken voor onze akoestische band een gitarist/zanger, die naast classic rock –poprock ook eigen titels meespeelt/zingt. Wat we je kunnen bieden, is: *Veel gezelligheid en creativiteit. *Prachtige oefenruimte in Anholt (D)( 1x per 2 weken oefenen op een dinsdag) *Bandrepetities kunnen frequenter worden ( 1 keer per week) *PA en ander equipment. *Veel ervaring ( leeftijd bandleden tussen … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Feestband/coverband in opstartfase zoekt gitarist met veel energie

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 477x bekeken

- Speel je graag covers? - Vind je medleys en verschillende genres spelen een leuke uitdaging? - Ben je bereid om op woensdagavonden met ons aan het repertoire te werken? (We repeteren in Veenendaal) - Wij zijn op zoek naar een energieke gitarist (dus geen broodspeler maar een bandlid) met een vette sound, eigen apparatuur & vervoer. - Het repertoire bestaat voornamelijk uit snel afwisselende medleys … meer »

Muzikantenbank user Rawbert de la CroixRawbert de la Croix

Halve band zoekt gitarist zanger / zangeres

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 749x bekeken

Hallo Bassist en drummer zoeken een gitarist zanger / zangeres voor op te richten coverband. De bedoeling is om een stevige pot muziek te gaan maken. Dit kan variëren van stevige bluesrock tot hardrock. Eigen inbreng is belangrijk, ervaring ook. We zijn 55+, hoewel leeftijd ons persoonlijk niet interesseert. Regelmatig optreden is eveneens de bedoeling Repetities zijn in Veghel Laat maar … meer »

Muzikantenbank user MikeMike

Semi professionele zangeres zoekt pianist/ gitarist om mee op te treden

Gitarist en Toetsenist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 365x bekeken

Hallo muzikant, Ik ben op zoek naar iemand die thuis is in de Jazz en Cubaanse muziek om samen veel op te treden. Rustige jazzy muziek met een toefje rustige latin. Een tres speler is buitengewoon welkom.;-) Stuur me een mailtje als je geïnteresseerd bent met daarin je ervaring en je telefoonnummer dan praten we er verder over. Omgeving Arnhem- Nijmegen

Marijke Bruin

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 1265x bekeken

Zangeres/gitariste zoekt mede Muzikanten: Bluesy, Rauwe, harmonische Medicine Music!Muziek vanuit het hart, gevormd door jarenlange ervaring in blues/rock en metal bands. Na een diepgaande helende reis, ontdekte ik de kracht van medicine Music. Met trainingen in sound healing in Mexico en vele ceremonies, voel ik opnieuw de energie en passie om muziek te maken. Ik zoek gelijkgestemde muzikanten die vanuit dezelfde liefde en intentie willen creëren. Denk aan inspirerende artiesten … meer »

Tracy

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijven

Gitarist gezocht in Sneek (Friesland) | 470x bekeken

Gitarist gezocht om samen riffs/nummers te schrijvenHoi, ik ben Allard. Ben opzoek naar een gitarist om samen Metal/punk riffs te schrijven, einddoel is uiteindelijk voledige nummers af te krijgen en een band eromheen te zoeken. Ik werk zelf in reaper en kan mezelf redden, ook gebruik ik ez drummer als drum computer. Zou fijn zijn als je al ervaring hebt met opnemen etc, anders leer ik je dat, als je maar enthousiast bent en hier wat tijd … meer »

Muzikantenbank user AllardAllard

Mandoline spelers

Gitarist en Overig gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 255x bekeken

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Het orkest bestaat uit 12 muzikanten. 1e 2e mandoline Mandela , 2 gitaren dwars fluit en contrabas. We spelen licht klassiek tot moderne herkenbare muziek. Lijkt je het wat? Stuur … meer »

Muzikantenbank user J HendriksJ Hendriks

Rock coverband uit Heerlen zoekt stevige bassist en gemotiveerde slaggitarist!

Bassist en Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 600x bekeken

Voor een doorstart van de band hebben we een stevige bassist nodig. Hou je van stukjes bassolo's in nummers, hou je van ritimisch, helder, creatief basspelen? Je kan het allemaal kwijt in ons repertoire! Tevens zijn wij op zoek naar een gemotiveerde slaggitarist, die samen met ons "full speed ahead" wilt! Wij hebben een speciaal repertoire opgebouwd en hebben diverse optredens gehad. Geen saaie covers! … meer »

Maureen