Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt gitarist en bassist

Bassist en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 393x bekeken

Nieuwe band bestaande uit drummer, toetsenist en zangeres zoekt een gitarist en bassist! Genre: pop/Rock/eighties We zijn pas begonnen en repeteren in Almelo. Ben je 25+ of wat ouder en vind je naast samen muziek maken gezelligheid ook belangrijk dan zoeken we jou! Liefst wat ervaring, We horen graag van je! Groetjes Roos 06-23929035

Roos

Alt-Emo-Rockband ''Summersile'' zoekt nieuwe lead-gitarist

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 315x bekeken

Beste gitaristen! Wij zijn de Rockband Summersile, woonachtig in Breda en zijn opzoek naar een serieus gedreven lead gitarist in Breda (of omegeving), die ook bekend is met wat er naast muziek moet gebeuren. Denk aan bookingen, social media, foto's en video's editen etc. etc. Omdat wij ambitieuse plannen hebben en graag lekker vooruit willen, zoeken wij dus ook de perfecte lead gitarist die ook … meer »

Sebastiaan

Reggae band kapstone zoek nieuwe zanger(es)

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 466x bekeken

Reggae band kapstone zoek nieuwe zanger(es)De Amsterdamse reggaeband Kapstone is op zoek naar jou! Omdat onze vorige frontman helaas zijn eigen weg is ingegaan zoeken wij een creatieve leadzanger(es) die niet alleen onze bestaande nummers kan zingen, maar ook een belangrijke bijdrage kan en wil leveren aan onze teksten. Ben jij die unieke stem die onze songs naar een hoger niveau kan tillen en heb jij zin om wekelijks samen muziek te maken? … meer »

Muzikantenbank user Luke PrangerLuke Pranger

Ik zoek band

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 252x bekeken

Ik zoek bandHallo, ik ben op zoek naar een band :) Ik ben een gitarist uit Polen en ik ben 29 jaar oud. Ik leer al ongeveer een jaar Nederlands, maar voorlopig gaat het beter in het Engels. Ik hou van rockmuziek en kan solo's spelen. Ik woon in Zaandam en reizen is geen probleem. mijn whaatsapp +48733639548

Muzikantenbank user andrejandrej

Band zoekt Gitarist..

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 398x bekeken

Band zoekt Gitarist..Band zoekt een gitarist om samen goeie muziek te maken. Genre van Eagles tot Hendrix tot Texas tornados. Woensdag- of Donderdagavond oefenen wij in Maasmechelen. Leeftijd van ons 40-65. dus leeftijd geen bezwaar..

Muzikantenbank user Ronald KokRonald Kok

Gitarist en toetsenist gezocht uit Twente e.o

Gitarist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 763x bekeken

Gitarist en toetsenist gezocht uit Twente e.oWe zijn er nog niet uit en dus zoekt LOFT uit Twente nog steeds een toetsenist en een slag gitarist. We verwachten wel podium ervaring zodat we snel kunnen opschalen naar optredens. We richten ons op muziek waarmee we 2 setjes van 45 minuten kunnen doen. Repertoire is 60’s en 70’s en dan beetje het stevige werk. Van Morrison, Them, CCR , Kinks , Stones en Beatles om er maar een paar te noemen. … meer »

Erik Schott

Gitaar- en zangmaatje gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 533x bekeken

Ik zoek een maatje om regelmatig samen muziek te maken. Mijn doel is om met 2 gitaren en 2 stemmen mooie nummers ‘naar ons toe te trekken’ en misschien in de toekomst ook eigen dingen te ontwikkelen. Met plezier nummers arrangeren en ons eigen maken staat voorop. Daarnaast wil ik ook thuis dingen gaan opnemen en lijkt het me leuk om in voorkomende gevallen in kleine kring op te kunnen treden. Heb … meer »

Rob Olthof