Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 649x bekeken

Band zoekt muzikanten🎸 OPROEP AAN ALLE MUZIKANTEN! 🎸 Ben jij klaar om de rock-'n-roll vibes van de jaren '60 te laten herleven? Wij zijn bezig met het opzetten van een nieuwe band en we zoeken getalenteerde muzikanten om samen op te treden en de nostalgische klanken van die gouden tijd opnieuw tot leven te brengen! Muzikanten die de kunst van de riff en solo beheersen. En die de groove kan voelen en laten horen … meer »

Muzikantenbank user Roel van ReenenRoel van Reenen

Sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 314x bekeken

Solist gezocht voor stevige (tribute) rockband. Ervaring een pré. Moet kunnen omgaan met de rol die je hebt binnen een team. Leeftijd niet van belang! Moet teamspeler zijn. Verder is de band compleet. Hoor graag zsm van je. Gr en hopelijk tot snel.

Wil

Metal band zoekt muzikanten

Gitarist en Toetsenist gezocht in Enschede (Overijssel) | 330x bekeken

Heyhoi! Wij zijn een zanger, bassist, drummer en slaggitarist tussen de 22 en 26 jaar oud die nog op zoek zijn naar een toetsenist en lead gitarist voor in onze industrial metal band. Het gaat om een bandje die muziek wil maken in de richting van bijvoorbeeld Rammstein, Eisbrecher en Megaherz. Wel met Engelse tekst trouwens! ;) Het plan is om eigen liedjes op te nemen en uit te brengen. Ook willen … meer »

Anique

Metalband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 437x bekeken

Wij zijn op zoek naar een gitarist in de regio Zuid-Limburg voor onze metalband. Onze stijl is relatief lastig te beschrijven, maar het heeft invloeden van rap-metal, nu-metal, beetje punk erdoorheen. We hebben een tijdje geleden ook een demo uitgebracht op YouTube. Ik zal de link hierbeneden plaatsen. Op dit moment zijn wij met zijn drieën (bas, drums, vocals). Vorige gitarist is recent gestopt, … meer »

Marlon Testa

Trap/rap/driftphonk metal/rock project

Drummer en Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 595x bekeken

Hallo medemuzikanten, Wij (Bassist en vocalist) zijn opzoek naar een gitarist en drummer voor een nieuw "trap/rap/driftphonk metal/rock" project met invloeden zoals doodseskader, ghostmane, scarlxrd. doodseskader: https://www.youtube.com/watch?v=O5vXYaaYuTU ghostmane: https://www.youtube.com/watch?v=2qJFsPxV-R4&list=PL9cP5ST3IWPKtIBR3JmDURIlX5fbCUyjN scarlxrd: https://www.youtube.com/watch?v=JfBL0SrF7Nk Repetities … meer »

Samy

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 567x bekeken

Singer songwriter zoekt bassist en solo gitaristIk ben singer songwriter en zoek een bassist en een sologitarist om een band te vormen. In 2018 belandde ik in de finale van de Voice Senior. Ik heb in 2017 een band in Maastricht Good Company) opgericht, maar hier was het gehalte aan 'covers' nogal hoog. Ik wil gaan voor minstens 75% eigen werk. Momenteel speel ik met een percussionist. Qua leeftijd: tussen de 40- 70. Wij repeteren momenteel … meer »

Muzikantenbank user Wil NelemansWil Nelemans

Nieuw opgestarte band zoekt per direct een enthousiaste (slag)gitarist(e) en leadzanger(es)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Assen (Drenthe) | 454x bekeken

Nieuw opgestarte band zoekt per direct een enthousiaste (slag)gitarist(e) en leadzanger(es)Kom het plezier in muziek maken gewoon met ons delen🎶 Wij, gitarist/zanger, toetsenist/zanger, bassist en drummer/zanger zoeken een enthousiaste (slag)gitarist en zanger(es), die in een ongedwongen sfeer bijdragen aan het plezier van muziek maken! Repertoire: lekker breed, zoals american (country, folk & blues), maar ook bluesrock, rock, reggae, soul, funk en ga zo maar door. Vele mogelijkheden … meer »

Matthijs

Gezocht: zanger(es) en gitaarist.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 289x bekeken

Gezocht: zanger(es) en gitaarist. Wij (gitaarist 20 jaar , bassist 17 jaar en drummer 17 jaar) zijn opzoek naar een zanger(es) en gitaarist voor onze rock band. Wij repeteren in Breda en Dordrecht. Wat voor muziek kan je verwachte? Vooral hard rock met soms een vleugje metal. Wij zijn nu bijvoorbeeld bezig met Hard to Handle van The Black Crowes en Ace of Spades van Motörhead. Wij spelen … meer »

Mrdrumbeast

Sologitarist gezocht Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 676x bekeken

Wij, Zanger,Zangeres,Drummer,Toetsenist,Gitarist en Bassist 60+ met veel ervaring, zijn op zoek naar een Gitarist die een groot deel van de solo's voor zijn rekening neemt. We spelen een breed herkenbaar repertoire van 60's,70's,80's nummers en meer.We repeteren om de 14 dagen op donderdagavond.We willen eerst graag kennis maken en je daarom uitnodigen voor een kennismakings gesprek wwarbij we ervan … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle