Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Mede gitaristen gezocht om van elkaar te leren (bossa's, jazzy)

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 478x bekeken

Hallo beste mensen Ik zou graag mede-gitaristen ontmoeten die net als ik BossaNova’s willen spelen en ook sowieso wat meer jazzy muziek in het algemeen. Het lijkt me leuk om (bij voldoende belangstelling) een soort oefengroepje te organiseren met als doel van elkaar te leren. Maar natuurlijk ook voor de fun…omdat het gewoon superleuk is om dit met elkaar te spelen ! Zelf ben ik inmiddels geen … meer »

Ferrie

Het opstarten van een nieuwe Pop/Rock band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 691x bekeken

Hi toekomstige bandleden, Mijn naam is Jesse (31). Sinds 2 jaar Hagenees. Al zolang ik mij kan heugen verslaafd aan muziek en sinds mijn 12e gitarist en zanger. Nadat mijn voormalige band "Homerunners" 7 jaar geleden stopte ben ik zelf door gegaan als muzikant (zanger / gitarist) op feesten en partijen. In de tussentijd heb ik stiekem altijd de wens gehad Sinds kort maak ik daar actief werk van … meer »

Jesse Veenman

Bassist zoekt muzikanten voor bluesband

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 346x bekeken

Bassist uit Tilburg zoekt muzikanten voor bluesband. Niet zomaar een bluesband, maar een band die zich richt op de juweeltjes en de originaliteit binnen het genre en verwante genres zoals jazz, funk, soul, reggae, en prog. Dus niet alle standaard I-IV-V schema's met vermoeide Chuck Berry-riffs er overheen, wel de creatievere nummers. Denk aan: 'Still Got the Blues,' , 'Born Under A Bad Sign,' en … meer »

Lieven Martens

Rock-hardrock-metal-coverband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 287x bekeken

>Beste gitaristen, Wij -vier ervaren muzikanten: zanger, (lead)gitarist, bassist en drummer- zijn bezig een gezellige rock-hardrock-metal-coverband op te richten die geen ambities heeft om op te treden. Gewoon lekker samen met gelijkgestemden de muziek spelen die we leuk vinden en een fijne avond hebben. Denk aan Queen, Led Zeppelin, Nirvana, Pearl Jam, Guns ‘n Roses, Iron Maiden en Metallica. Vanzelfsprekend … meer »

Muzikantenbank user Kelly van der HeijdenKelly van der Heijden

Cover/feestband zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 255x bekeken

Hey! Wij zijn opzoek naar een gitarist(e) evt backing vocals is een pre. max 35 jaar. We zijn een high end coverband uit regio van Arnhem en spelen nummers uit de top 100 vanaf de 90's tot heden. pop/rock/ dance etc Band is momenteel nog in de opstart fase maar met veel potentie en ervaring. De band bestaat nu uit. - Drummer - bandleider - vocaliste - Bassist (backing vocals) - Toetsenist … meer »

Valentijn

Melodieuze Pop-coverband zoekt gitaar!

Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 204x bekeken

De groepsnaam zou 'DreamSome' kunnen worden & dat zegt al 'iets' over onze muzikale sferen : elegante onvermoede Popcovers met zachte tintjes uit Jazz, Funk & andere gezonde afwijkingen. Huidige bezetting is zangeres - toetsen/back vox - drum/percussie - bass, dus enkel die gitaar missen we ... Repetities gebeuren rond Antwerpen. Curieus? Doen!

Herwig Marynissen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 470x bekeken

Beste gitarist, Wij zijn momenteel een 6 koppige amateur-coverband met muzikanten die al enige jaren samen muziek maken en regelmatig optreden in Zuid-Oost Brabant. Wij (zangeres, zanger, toetsen, slaggitarist, bassist en drummer) zoeken een gitarist die ook solopartijen (wel op redelijk nivo) kan spelen. Helaas is onze gitarist onlangs overleden. Onze leeftijd ligt tussen de 40-65j. Maar jonger … meer »

p huijbers