Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zoeken een solo gitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 373x bekeken

Wij, een coverband, bestaande uit zanger& zangeres, bassist, gitarist en drummer, zijn op zoek naar een goede/gezellige/snel "lerende" /sociale solo gitarist. Wij repeteren iedere woensdag avond in Zaltbommel. Gezelligheid, kwalitiet, eigen inbreng, en af en toe slap kletsen staan hoog in het vaandel. Een deel van de band is samen al ruim 20 jaar onderweg.... Doel: lekker muziek maken, ongeveer … meer »

Hans de Beus

Soulband zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 425x bekeken

Onze band bestaat uit een zangeres, toetsenist, bassist en drummer. Helaas heeft onze gitarist de band verlaten, we zoeken dus een nieuwe gitarist die zich kan vinden in onze muziekkeuze. We spelen covers van aanstekelijke bands zoals Mothers Finest, Tower of Power of Brother Strut. Maar mellow schuwen we ook niet, denk aan Ain’t no sunshine of Smooth operator. Gewoon om lekker muziek te maken en … meer »

René Snel

Midnight Roar zoekt een toetsenist(e) en slaggitarist(e) met soul!

Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 413x bekeken

Wij zijn Midnight Roar, een strakke blues/bluesrock band met een vleugje soul en een duidelijke missie: de podia van festivals en muziekcafés veroveren met onze sound. Op dit moment bestaat de band uit drums, bas, gitaar en zang, maar we missen nét dat beetje extra: een toetsenist(e), slaggitarist(e) en die onze nummers naar een hoger niveau tilt. Als je ook nog een beetje kunt zingen, is dat helemaal … meer »

Muzikantenbank user Dieuwke KeijzerDieuwke Keijzer

Ga jij de uitdaging aan?Genesis tribute band zoekt allround gitarist m/v

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 260x bekeken

Ga jij de uitdaging aan?Genesis tribute band zoekt allround gitarist m/vGenesis Tribute band The Dukes of Salmacis zoekt nieuwe gitarist(e) Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) Wij zijn opzoek naar een nieuwe gitarist(e) Na 5 jaar gaat onze gitarist René onze band in oktober verlaten dus zijn wij opzoek naar een nieuwe gitarist. René wil de nieuwe gitarist inwerken.De band bestaat nu verder uit een zanger, pianist, bassist en drummer. Wij oefenen 2 wekelijks op zondagmiddag … meer »

Rien Koevoets

Gitarist gezocht voor pop(rock) band

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 327x bekeken

Gitarist gezocht voor pop(rock) bandWij, Powerized, zijn op zoek naar een enthousiaste en veelzijdige gitarist die het (voor een enkel nummer) niet erg vindt de bas op te pakken. We zoeken iemand die, naast het beheersen van de gitaar, ook graag andere taken op zich neemt binnen de band. We maken energieke pop(rock) en denken graag vanuit de totaalshow. Eerder dit jaar hebben we een support tour gedaan door Nederland, Duitsland … meer »

Tom Maurits

Dookie (Green Day Coverband) Zoekt Gitarist!

Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 246x bekeken

Dookie (Green Day Coverband) Zoekt Gitarist!Hi, Vind je Green Day tof? Ja? Lees dan even verder :) Wij zijn Dookie, we spelen Green Day. Momenteel zijn we met z'n 4en. (Zang/Slaggitaar, Gitaar, Bass en Drums). We zijn opzoek naar een ervaren gitarist die de gitaar-lead kan pakken en als bonuspunten nog wat keys kan spelen. We zijn rond de 28-32 jaar oud en oefenen op woensdagen in Naarden bij een vaste studio. Interesse? Stuur even … meer »

Nicky

Zanger/Gitarist voor Country Band Coltrane (55-65 jaar)

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 462x bekeken

Ben jij een ervaren zanger/(slag)gitarist met een passie voor countrymuziek? Wij, een toegewijde countryband, zijn op zoek naar een getalenteerde muzikant tussen de 55 en 65 jaar om ons team te versterken. Je hebt een warme stem, kunt meerstemmig zingen en bent in staat om je gitaarspel perfect te laten samensmelten met onze sound. Wat wij bieden: - Een gezellige en gedreven band met een sterke … meer »

Eric Verhagen

Coverband in Drenthe zoekt tweede gitarist

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 428x bekeken

Coverband in Drenthe zoekt tweede gitaristIs jou passie ook muziek maken en ben je op zoek naar een leuk team ? We zijn door omstandigheden op zoek naar een tweede gitarist. We zijn van middelbare leeftijd en spelen oud en nieuw door elkaar maar geen hoempa. We spelen meestal elektrisch, een aantal nummers akoestisch versterkt. Ons team bestaat uit een zangeres, een bassist/zang, een gitarist/zang een drummer en een licht/geluidsman. We repeteren … meer »

Muzikantenbank user Arnoud KleinArnoud Klein