Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Leuke energieke band UpBeat zoekt met spoed een Lead-gitarist(e) Helmond

Gitarist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 520x bekeken

Leuke energieke band UpBeat zoekt met spoed een Lead-gitarist(e) HelmondLeuke energieke poprock band UpBeat zoekt met spoed een Lead-gitarist. We repeteren elke week op vrijdag in Helmond in een ruimte met goed uitgeruste bar en opslag. We spelen met in-ear monitor en bezitten een eigen geluidsinstallatie. We zoeken een lead gitarist, die niet bang is om een leuk riffje te laten horen op zijn gitaar tijdens de optredens, die we regelmatig hebben. Vanaf 40 jaar is iedereen … meer »

Peter Bessems

Gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Breda (Noord-Brabant) | 252x bekeken

Zeer gedreven en ambitieuze zangeres, zanger en bassist zijn op zoek naar een dito gitarist. We willen de wat meer uitdagende nummers spelen uit je de jaren 70 tot nu. Repeteren doen we 1 keer in de 14 dagen in Breda bij Phoenix. Ons doel is om 2 keer per maand op te treden. We horen graag van je!

Hans Bal

Goedlopende en zeer eigenwijze band KEEP-THE-BAND zoekt gitarist.

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 591x bekeken

Check keeptheband.nl voor een impressie van ons feestje waar jij als strakke funk gitarist onderdeel van kan worden. We spelen 90% van de covers niet origineel en vaak verre van…..aangezien we een stuk creatiever zijn dan de gemiddelde coverband. We zijn allemaal doorgewinterde muzikanten die door af te wijken van de mainstream juist positief willen opvallen, en dat lukt! Onder contract bij een … meer »

Muzikantenbank user Thijs MarijnissenThijs Marijnissen

TE HUUR: repetitieruimte 24m2 te Wassenaar

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 385x bekeken

TE HUUR: repetitieruimte 24m2 te WassenaarBeste lezer, Hierbij bied ik mijn oefenruimte te huur aan, gelegen te Wassenaar. Wij zoeken graag een band erbij om de kosten te kunnen delen. Interesse? Lees dan snel verder! De repetitieruimte heeft een oppervlakte van 24m2 en en is voorzien van geluidsabsorberend en akoestisch materiaal (wandpanelen, basstraps, schokdempende vloer), stopcontacten om de instrumenten te voorzien van stroom, … meer »

Jordy Kloos

Slag/sologitarist (e) gezocht omgeving Rotterdam

Gitarist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 521x bekeken

Slag/sologitarist (e) gezocht omgeving RotterdamCrossover Bluesband met divers repertoire (Rythm&Blues,oude Soul, pop en bluesrock), bestaande uit Zang,Drums,Bass,Keyboard zoekt een veelzijdige gitarist (e). Wij zijn ambitieus,oefenen elke week en streven in de zeer nabije toekomst naar 3/4 (betaalde) optredens per maand.Leeftijd speelt geen rol,ervaring wel.Onze leeftijd ligt rond de 60 jaar. LET OP !! alleen reageren als veel optredens jouw … meer »

LC

Coverband zoekt gitarist en bassist

Gitarist gezocht in Roosendaal (Noord-Brabant) | 638x bekeken

Wij zijn VTOO we spelen eigenlijk van alles en juist dat wat een doorsnee bandje niet speelt. We repeteren bij mij in de studio (lekker makkelijk inprikken en we zijn weg) onlangs zijn onze bassist en gitarist en bassist helaas.... dus het zoeken is naar een gitarist(e) Wij zijn Remco v Nijnatten Drums/zang, Floor Jansen zang, Jacques Heijnen toetsen,en......?? We willen zo goed mogelijk spelen maar … meer »

Jacques Heijnen

Andy Summers gezocht!

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 167x bekeken

Ik zoek een gitarist met de skills niet zo zeer de looks van Andy Summers. Doel is de realisering van een The Police tribute band. De repetities worden in de regio Utrecht gehouden,mocht je vocaal ook sterk staan by all means ;-) Doelstelling: De sound,lol,respect,profesionaliteit,gigs Hoop wat van jullie te vernemen.

Muzikantenbank user TuggerTugger

Sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 188x bekeken

Hoi ik ben op zoek naar een sologitarist voor een opstartende Nederpop coverband. Wie zijn wij: toetsenist, drum, bassist, zanger en zangeres van rond de 50 jaar jong. In de toekomst zijn er ook nog een saxofonist en trompettist. Dus een keigoede formatie die gaan knallen. Repeteren in Zoetermeer. Eigen inbreng mag absoluut 😅

Muzikantenbank user Denies DeniesDenies Denies

Opstartende band in Zoetermeer zoekt sologitarist .

Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 592x bekeken

Opstartende band in Zoetermeer zoekt sologitarist .Wij zijn een gezellige, opstartende band met redelijke podium ervaring en zoeken een enthousiaste gedreven rock/ blues sologitarist. Onze band bestaat momenteel uit drummer, slaggitarist, basgitarist, keyboard/ synthesizer en zangeres. Onze stijl is rock, blues uit de jaren 60', 70 en 80 etc. Wij hebben een uitgebreide playlist die wij geïnteresseerden op verzoek kunnen mailen. Wij gaan … meer »

Muzikantenbank user wim stadwim stad