Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround akoestische gitarist of pianist gezocht omg Hilversum

Gitarist en Toetsenist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 133x bekeken

Allround akoestische gitarist of pianist gezocht omg HilversumIk ben zangeres en zing naast Argentijnse tango, eigen Nederlandstalig repertoire. Dat is gearrangeerd en opgenomen voor kwartetbezetting. Ik wil kijken of ik dat ook met sologitaar of piano kan gaan spelen en een aantal kleinschalige concertjes gaan organiseren in de toekomst. Ik zoek iemand die ervaring heeft met Zuid Amerikaanse muziek en die het leuk vindt om eigen partijen uit te werken. Liefst … meer »

Muzikantenbank user Marlous LazalMarlous Lazal

Beginnende band zoekt bandleden

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 205x bekeken

Wij zijn een jonge gitarist en drummer die nu sinds een paar maanden samen spelen. We zijn op zoek naar wat bandledenrond de 18-25 jaar oud. Een zanger/zangeres, extra gitarist en een bassist. Onze muziekstijl is rock en metal wij spelen momenteel in een repetitieruimte in Oeffelt, Brabant. Als je interesse hebt kan je contact opnemen via mijn e-mail: milanvdheide@*****.com Hier nog de playlist … meer »

MilanvdHeide

Bassist(e) en Toetsen gezocht regio Dordrecht/Gorinchem

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland) | 238x bekeken

Bassist(e) en Toetsen gezocht regio Dordrecht/GorinchemHoii, speel jij bas of toetsen?? Wij zijn (hoofdzakelijk) op zoek naar een bassist(e) en een toetsenist(e)!! Wij zijn Set-up, een jonge enthousiaste (ervaren) coverband. Wij treden graag op en spelen voornamelijk feestmuziek/ pop/rock. Denk aan liedjes die iedereen kent en mee kan zingen, van Doe Maar tot aan Even Aan Mijn Moeder Vragen naar Fleetwood Mac of Michael Jackson. Wij zijn zelf 19 jaar en … meer »

Muzikantenbank user Caitlin RemansCaitlin Remans

Genesis Tribute band The Dukes of Salmacis zoekt nieuwe gitarist(e)

Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 89x bekeken

Wij zijn opzoek naar een nieuwe gitarist(e) Na 5 jaar gaat onze gitarist René onze band in november verlaten dus zijn wij opzoek naar een nieuwe gitarist. De band bestaat nu verder uit een zanger, pianist, bassist en drummer. Wij oefenen 2 wekelijks op zondagmiddag in Hilversum. Wij hebben al een uitgebreid repertoire met nummers uit elke periode. Wat wij zoeken: - Een persoon die qua persoon goed … meer »

Kees

Blues-Rock band in Nijmegen zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 204x bekeken

Onze band speelt covers in het Blues-Rock genre. We zijn op zoek naar een 2e Gitarist Onze band bestaat uit een zangeres, gitarist, bassist en een drummer. Leeftijden bandleden van half 40 tot midden 60. We repeteren iedere woensdagavond in een goed uitgeruste, ruime, gehuurde ruimte nabij het centrum van Nijmegen.

Han Korteweg Maris

Toetsenist gezocht voor coverband

Gitarist gezocht in Groningen (Groningen) | 129x bekeken

Beste lezer, Wij zijn op zoek naar een toetsenist die graag wilt deelnemen aan onze coverband. Wij zoeken iemand die ervaren is in keyboards, dus niet alleen akoestische piano maar iemand die ook verstand heeft van keyboards en accuraat het geluid van bepaalde nummers kan recreëren. Denk aan een Hammond orgel, een Wurlitzer en meer. Ook zoeken we iemand die kan/durft soleren. We zoeken iemand … meer »

Robin

Bassist en drummer zoeken medestanders. Gitaar en zang

Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 194x bekeken

We zoeken medestanders om fijn blues - blues/rock - rock mee te spelen en waar mogelijk nog een keer of wat een optreden van een uur/1.30 weg te leggen. We zijn beide 65+ dus we zoeken mensen vanaf 40 jr. met mogelijk ook nog een goede stem. Als solo/slaggitarist zul je een behoorlijke inbreng in de playlist krijgen want wij zijn met z'n tweeën echte dieners aan de band. We komen beide uit Hengelo … meer »

Han Leunk

Gezocht: Gitarist voor Dynamische Coverband in Oost-Nederland!

Gitarist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 175x bekeken

Ben jij een getalenteerde gitarist met passie voor muziek en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een van onze semi-professionele coverbands zijn wij op zoek naar een gitarist die de regio Oost-Nederland als thuisbasis heeft. Wat bieden wij: - Optredens door heel Nederland: Speel op diverse podia en festivals in een band met een goed gevulde agenda. - Creatief speelveld: Ons gevarieerde repertoire … meer »

Gerard Ottink