Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Coverband Goed Bezig zoekt een gitarist

Gitarist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 392x bekeken

Coverband Goed Bezig zoekt een gitaristDe coverband Goed Bezig zoekt een gitarist. Onze vorige gitarist heeft om medische redenen helaas met spelen moeten stoppen. De band bestaat naast de gitarist uit een bassist, drummer, toetseniste, vier blazers en twee zangeressen. De leeftijd van de bandleden is 60+. Samenspelen doen we normaal om de twee weken op een woensdagavond in een ruimte in Hazerswoude-Rijndijk (dus omgeving Leiden / Alphen … meer »

Ruud Scholtens

Gezocht ervaren jazz gitarist(e) (en eventueel drummer)

Drummer en Gitarist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 408x bekeken

Gezocht ervaren jazz gitarist(e) (en eventueel drummer)Nardizz bestaat zo'n 20 jaar, de afgelopen 4 jaar in onze huidige bezetting (zangeres, contrabas, gitarist en tenor saxofoon). We spelen bestaande jazz-nummers (en soms eigen repertoire) waarbij we de randen van de jazz uitproberen, met uitstapje naar andere muziekstijlen. We geven altijd een eigen draai aan nummers totdat het naar onze zin is: lichtvoetig en eigenzinnig. We repeteren zo'n 3 keer per … meer »

Muzikantenbank user NardizzNardizz

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Arnhem (Gelderland) | 346x bekeken

Gitarist gezocht! We repeteren eens per twee weken op dinsdagavond in Arnhem en spelen met name rock/pop covers. Voornamelijk de nummers die men wel kent als je ze speelt ;) Denk aan Muse, Radiohead, The black crowes, Steppenwolf, Pink, Anouk of Golden Earring, van alles wat eigenlijk. Lijstje uiteraard verkrijgbaar. We zijn nu met zn vieren; drummer, bassist, (solo)gitarist en zangeres. Dat je goed … meer »

Muzikantenbank user Bobby BartenBobby Barten

Allround sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 244x bekeken

De coverband Oltplay, zoekt een sologitarist, wij spelen covers van oa, de Beatles, Stones, CCR, Pink Floyd , Eagles, etc wij oefenen iedere donderdagmorgen in Zevenaar ons doel is gezellig muziek maken en een aantal keren per jaar optreden Tel 0621667810

Muzikantenbank user Wim WillemsenWim Willemsen

Zanger/zangeres gezocht!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Arnhem (Gelderland) | 365x bekeken

Na aanleiding van het stoppen van onze zanger en zangeres (ivb met studie) zijn wij: Niels (drummer), Sam (bassist) en Ik Keano (gitarist), allemaal 18, opzoek naar iemand die deze leegte opvult. Wij zoeken een gedreven iemand die wellicht ook rythem gitaar kan. Wij spelen vooral rock denk aan AC/DC, Status Quo, Van Halen, Anouk maar ook Normaal, Jovink en Bökkers. Zelf willen wij wel wat meer … meer »

Muzikantenbank user Sam VerheijSam Verheij

Zanger en 2e gitarist gezocht voor Oasis tribute band!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Tilburg (Noord-Brabant) | 287x bekeken

Wij zijn een drummer, bassist en gitarist en repeteren wekelijks in Tilburg. We zijn op zoek naar een energieke frontman én een tweede gitarist (25-45 jaar) met podiumervaring, die samen de vibe van Oasis perfect kunnen neerzetten. We willen snel een repertoire instuderen, dus we zoeken muzikanten die zich goed kunnen voorbereiden, efficiënt kunnen repeteren en van aanpakken weten. Optredens staan … meer »

Bas

GEZOCHT: Bassist en/of Gitarist (solo/slag) voor NIEUWE BAND! Omgeving Hardenberg

Bassist en Gitarist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 345x bekeken

GEZOCHT: Bassist en/of Gitarist (solo/slag) voor NIEUWE BAND! Omgeving HardenbergBen jij een bassist of gitarist en op zoek naar een nieuwe muzikale uitdaging? Dan zijn wij, een drummer en zanger/gitarist, op zoek naar jou! Na het stoppen met onze vorige band zijn wij klaar voor een frisse start met een gloednieuwe formatie. 🎤🥁 Onze muziekstijl? Denk aan Boeren Rock en Old School Rock 'n Roll, met een vette knipoog naar bekende klassiekers. We willen het dak eraf spelen … meer »

Muzikantenbank user MarcelMarcel